Çalınan telefonun gmailine nasıl girilir?

Sensei5354

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonumu bulan kişi şifresini çözmüş ama benim WhatsApp Twitter Instagram Gmail ne varsa kullanıyor. G mail giriş yapmak istediğimde o telefona bildirim gidiyor ve adam bildirimde Evet'e tıklamadığı için giriş yapamıyorum. Gmail'e telefon numaram kayıtlı; giriş yaparken SIM karta kod gönderse hemen gireceğim ve o cihazı uzaktan sileceğim ama yapamıyorum ne yapmalıyım?

Operatör ile görüş telefonun çalındığını söyle numara aynı olarak eski hattı iptal edip yenisini verirler. Kurtarma e-postasını da dene ve bu direkt suç olup polise bilgi vermen iyi olacaktır en azından resmi kayıtlarda telefonun çalındığı geçerse yarın öbür gün telefon üzerinden bir işlenirse kendini korumak için uğraşmazsın. Bir de BTK ve cihazın üretici görüşme yapıp cihazı kapatmaya çalışın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Operatör ile görüş telefonun çalındığını söyle numara aynı olarak eski hattı iptal edip yenisini verirler. Kurtarma e-postasını da dene ve bu direkt suç olup polise bilgi vermen iyi olacaktır en azından resmi kayıtlarda telefonun çalındığı geçerse yarın öbür gün telefon üzerinden bir işlenirse kendini korumak için uğraşmazsın. Bir de BTK ve cihazın üretici görüşme yapıp cihazı kapatmaya çalışın. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Önerilerin için sağol.Aynı numarayla yeni sim kartı çıkardım. Adam şimdi Almanyaya kaçmış. Btk birşey yapamaz. Üretici de Xiaomi; bana inanıp uzaktan telefona birşey yapacaklarını zannetmiyorum. Kurtarma e postası aynı telefona kayıtlı. Yani burda googla kızgınım. Hem telefon numaramı kaydediyor; hem de hırsızlık anında sms kodu ile tek seçenek olan telefona,gmaile erişim yolunu kullanamıyorum. Böyle bir şeyi düşünebilmeliydiler. Sim kart bendeyse gmaili de telefondan bağımsız açabilmeliydim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı