Çalınan Telegram hesabı geri alınabilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi
Profil Kapağı
1522413149
Merhaba. Telegram hesabım çalındı. Hesapta Telegram oyunlarına kasılmış hesaplarım mevcuttu ve hesap premiumdu. Çalan kişi nasıl yaptıysa 2FA'yı kendine geçirip mail adresini bile değiştirmiş. Desteğe yazdım. Premium ödeme bilgileri vs tarafımda mevcut. Sizce hesap geri alınabilir mi?

2FA kaldırsa bile giriş yapmak için genelde SMS'e gelen koda ihtiyaç duyuyorlar SMS paylaşımında bulundunuz mu?

2FA kaldırsa bile giriş yapmak için genelde SMS'e gelen koda ihtiyaç duyuyorlar SMS paylaşımında bulundunuz mu?

Hayır SMS paylaşımı yapmadım şifremi unuttum yaptığımda şifre bana geliyor ama devamında 2FA ve mail onayına düşüyor hesap ve bunları değiştirmişler ne yazik ki.

Genelde şöyle oluyor 2FA'yı unuttum diyerek 7 günlük bir bekleme süresi geliyor Telegram bunu resmi şekilde sana mesaj atarak söylüyor "merhaba 2FA'yı kaldırma işleminiz alınmıştır 7 günlük tarihi söyleyip sıfırlanacagını" iletiyorlar ama giriş yapılmaya çalışsada güvenlik sorunuda olsas mesaj olarak geliyor ama büyük ihtimalle Telegram destek kısmını sosyal mühendislikle kandırıldıgını düşünüyorum. Başka türlü hesabı ele geçirmek zor ya da telefonuna birinin erişimi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı