Çalınan Valorant hesabı ban yedi

Yahu kardeşim, benimle iddialaşacağına kanıt atsana. Açıldığını iddia ediyorsun, kanıtın var mı diye soruyorum. Benle iddialaşıyorsun, kanıtın var mı?

@Ahmt1, konuyu merak edenler için ben baştan söylüyorum: O ban açılmayacak ve hatta bu arkadaşın hesabı da çaldırdığını sanmıyorum. Muhtemelen kendisi hile kullandı, hesap da banlandı. Hesabım çalındı ayağına yatarak banının açılacağını düşünüyor da mümkün değil o. Hesabın çalınsa da çalınmasa da o ban açılmaz, konuyla çok da vakit kaybetmeyin derim. İyi sosyaller!

Arkadaş çaldırmış olabilir onun haricinde doğru

Hesap çalındı zaten geri aldım dün bu bir kanıt değil midir zaten elimde SS'ler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap çalındı zaten geri aldım dün bu bir kanıt değil midir zaten elimde SS'ler var.
Nasıl kanıtlayacaksın çok merak ediyorum. Yok şu zaman ben hesabıma girdim pc yi bidaha açmadım o zaman ban yemişim nolur banımı açın felan mı diyeceksin ticket açıp. Çok sağlam kanıtının olması lazım o da çok zor.

Bir hesabın şifresi kullanıcı adı e postası değişiyor para yatırılıyor ve ban yiyor sizce bunlar neyin kanıtı daha dün hesabı kurtardım.

Arkadaş çaldırmış olabilir, onun haricinde doğru.

Doğru olduğunu sanmıyorum.

Bir şeyin kanıtı değil, bunları sende yapabilirsin. Kanıt yerine geçmez bu.

Aslında bunlar kanıt olabilir, IP geçmişinden bakılır da Riot bunla uğraşmaz. En basitinden hileyi kullanır kullanır, sonra da bir yakınının, arkadaşının bilgisayarından hesabın şifresini değiştirip hesabım çalındı ayağına yatarsın. Riot da bunları düşündüğü için direkt sorumluluk kabul etmiyor.

Bakacağız artık açılana kadar ticket atacağım inşallah açılır. Gelişme olursa yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…