B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.048 Çözümler 13 10 Haziran 2024 #2 Hesap paylaşımı yasak fakat şimdiye kadar ban yemeniz gerekirdi. 2-3 ay kadar oynayın eğer o zamana kadar ban yemezseniz sorun çıkmaz demek ki.
Hesap paylaşımı yasak fakat şimdiye kadar ban yemeniz gerekirdi. 2-3 ay kadar oynayın eğer o zamana kadar ban yemezseniz sorun çıkmaz demek ki.
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 10 Haziran 2024 #3 batululu dedi: Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende. Genişletmek için tıkla... Yok .
batululu dedi: Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende. Genişletmek için tıkla... Yok .
Fatih Karademir Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 10 Haziran 2024 #4 batululu dedi: Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende. Genişletmek için tıkla... Tıcket attıysanız durumdan haberdar iseler sıkıntı olmaz.
batululu dedi: Merhaba, Valorant hesabım çalındı 2 defa ve kurtardim. Hesabım ileri zamanlarda durduk yere ban yemez değil mi? Bilen var mı? Şu an hesabım güvende. Genişletmek için tıkla... Tıcket attıysanız durumdan haberdar iseler sıkıntı olmaz.