V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 16 Haziran 2022 #2 VladimirPutin dedi: Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buraya yazmak yerine ticket atıp durumu öğrensen? Muhtemelen kurtarabilirsin. Hesabın içeriklerini falan da yazmaya çalış.
VladimirPutin dedi: Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buraya yazmak yerine ticket atıp durumu öğrensen? Muhtemelen kurtarabilirsin. Hesabın içeriklerini falan da yazmaya çalış.
V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 avkila.tech dedi: Buraya yazmak yerine ticket atıp durumu öğrensen? Muhtemelen kurtarabilirsin. Hesabın içeriklerini falan da yazmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Ticket açtım zaten ama geç cevap gelir diye düşünüyorum.
avkila.tech dedi: Buraya yazmak yerine ticket atıp durumu öğrensen? Muhtemelen kurtarabilirsin. Hesabın içeriklerini falan da yazmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Ticket açtım zaten ama geç cevap gelir diye düşünüyorum.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.582 Çözümler 20 16 Haziran 2022 #4 VladimirPutin dedi: Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce VP çektin mi? Kodlarıda paylaşsan işin kolaylaşır.
VladimirPutin dedi: Valorant hesabım çalındı. Hesabı açtığım tarihi biliyorum, ilk e postaya erişimim var, Riot ID'mi biliyorum sizce geri alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce VP çektin mi? Kodlarıda paylaşsan işin kolaylaşır.
V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #5 Tearz dedi: Daha önce VP çektin mi? Kodları da paylaşsan işin kolaylaşır. Genişletmek için tıkla... Direk faturam var.
Tearz dedi: Daha önce VP çektin mi? Kodları da paylaşsan işin kolaylaşır. Genişletmek için tıkla... Direk faturam var.