Valorant hesabım çalındı. Hesabıma ait elimde önceden hesabımda kullandığım 6 adet VP kodunu Riot'a ilettim ve hatırladığım kadarı ile hesap bilgilerini doldurdum ve gönderdim tek sıkıntı hesabın ilk mailini biliyorum ama mail Google yüzünden kilitlendi girilmiyor. Sizce hesabı geri verirler mi?
Valorant hesabım çalındı. Hesabıma ait elimde önceden hesabımda kullandığım 6 adet VP kodunu Riot'a ilettim ve hatırladığım kadarı ile hesap bilgilerini doldurdum ve gönderdim tek sıkıntı hesabın ilk mailini biliyorum ama mail Google yüzünden kilitlendi girilmiyor. Sizce hesabı geri verirler mi?
riot games yetkililerine ulaş onlar daha iyi yardımcı olcaklardır ve illaki hesabı alırsın mail kilitlendiysede başka yollar var o yolları deneyerek açarlar hesabı sen şimdi yetkililere ulaş
Riot Games yetkililerine ulaş onlar daha iyi yardımcı olacaklardır ve illaki hesabı alırsın mail kilitlendiysede başka yollar var o yolları deneyerek açarlar hesabı sen şimdi yetkililere ulaş.