Çalınan Valorant hesabı geri alınır mı?

egethemoon

Centipat
Daha fazla  
Valorant hesabım çalındı. Hesabıma ait elimde önceden hesabımda kullandığım 6 adet VP kodunu Riot'a ilettim ve hatırladığım kadarı ile hesap bilgilerini doldurdum ve gönderdim tek sıkıntı hesabın ilk mailini biliyorum ama mail Google yüzünden kilitlendi girilmiyor. Sizce hesabı geri verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hesabım çalındı. Hesabıma ait elimde önceden hesabımda kullandığım 6 adet VP kodunu Riot'a ilettim ve hatırladığım kadarı ile hesap bilgilerini doldurdum ve gönderdim tek sıkıntı hesabın ilk mailini biliyorum ama mail Google yüzünden kilitlendi girilmiyor. Sizce hesabı geri verirler mi?
valorantın yetkililerine ulaşırsan ve hesabın sana ait olduğunu kanıtlarsan rahatlıkla hesabı alabilirsin zor birşey değil uğraştırmaz fazla

Ben ilk maili çaldırmıştım ona rağmen geri alabildim gerekli bilgileri vererek.

Gerekli bilgilerin hepsi bende var hatta hesabımda eskiden kullanılmış 5 adet VP kodu var elimde onları da attım.
riot games yetkililerine ulaş onlar daha iyi yardımcı olcaklardır ve illaki hesabı alırsın mail kilitlendiysede başka yollar var o yolları deneyerek açarlar hesabı sen şimdi yetkililere ulaş

hesabı alabildiniz mi? benimde başıma böyle bir şey geldi

hesabı alabildiniz mi? benimde başıma böyle bir şey geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı