Çalınan Valorant hesabı için atılan bilet reddedilirse ne yapmalı?

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün öncesinde bilgisayarıma virüs yememle beraberinde tüm bilgilerim de doğal olarak çalındı, buna Valorant hesabımda dahil. Hesabı çalan kişi e-postayı her şeyi değiştirmiş ama sanırsam ticket açarak geri çekebiliyormuşum hesabı. Ben de Riot'a ticket açtım ve bu ticket reddedilirse mesaj gelir mi? Reddedilirse ne yapmalıyım?

resim_2024-05-02_142622139.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hala telefon veya ikinci doğrulama varsa geri alırsın ama yoksa büyük ihtimalle kanıtlayamazsın.
Hayır, genelde daha kolay bir şekilde kanıtlayarak alabiliyorsun Riot hesabını. Mesela daha önce kullandığın bir RP kodunu göndersen direkt verirler hesabı. Yani kanıtlaması o kadar zor değil, sadece saçma sapan sorular soruyorlar hesabı ne zaman kurdun vs. gibi. Muhtemelen arkadaşa yakında dönerler.

Eğer hala telefon veya ikinci doğrulama varsa geri alırsın ama yoksa büyük ihtimalle kanıtlayamazsın.

Biraz araştırdım ve konuya hakimim ama böyle bir şey yok bilmeyenlerde öğrensin bari şu sohbetten korkutma insanları :D

Hayır, genelde daha kolay bir şekilde kanıtlayarak alabiliyorsun Riot hesabını. Mesela daha önce kullandığın bir RP kodunu göndersen direkt verirler hesabı. Yani kanıtlaması o kadar zor değil, sadece saçma sapan sorular soruyorlar hesabı ne zaman kurdun vs. gibi. Muhtemelen arkadaşa yakında dönerler.

Valorant hesabımdan LOL oynamadığım için komple LOL oynamıyorum bu yüzden RP almadım ama VP aldım onların kodunu ve giriş için kod istiyordu bazen sitede o kodları attım sadece bilmediğim tek şey kuruluş tarihiydi bende champions 2023 gelmişti sanırsam emin değilim yazmıştım sorun olur mu?

Ayrıca merak ettim de yeni bir e-posta mesajımı atacaklar yoksa aynı açılan sohbetemi mesaj atacaklar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı