Çalınan Valorant hesabı nasıl geri alınır?

Riot botu cevap vermiş ticketa devam et.

@d4irea, Riot'a ticket açıyorsunuz. Riot çalışanı cevap verecek elbette. Hesabınızı çalan kişi olsa Riot Games firmasında nasıl çalışsın? Akıl, mantık var. Birazcık mantık lütfen.

Kral adam hesabi caldigi gibi bunu da calarsa yanlış bir linke tikladim cok benziyordu Riot'a oyle canilindi 2 gundur zaten paranoyak oldum evde bu arada tessekur ederim.

Riot botu cevap vermiş ticketa devam et.

Tamamdir tessekur ederim.

@d4irea, paranoyak olmuşsunuz. Onu fark edebiliyorum da bu kadarı da gereksiz cidden. Adam Riot çalışanı, istese hesabınızı bulur. Neden çalmakla uğraşsın? Böyle düşünün.

Destek açacaksınız, destek açmaktan başka yapacak bir şey zaten yok. Hesabınız ile alakalı sorular soracaklar, o soruları bilebilirseniz hesabınızı geri verirler.
Nasıl sorular soruyorlar benim hesabım 2020 2021 yılında falan açmıştım bazı şeyleri unuttum. Yani hesap sahibi benim yinede hesabımı alamazsam çok kötğ olur benim için

Nasıl sorular soruyorlar benim hesabım 2020 2021 yılında falan açmıştım bazı şeyleri unuttum. Yani hesap sahibi benim yine de hesabımı alamazsam çok kötğ olur benim için.

Soruları bilemezsen alamazsın, vermiyorlar hesabının güvenliği sana ait yapacak bir şey yok.

Nasıl sorular soruyorlar benim hesabım 2020 2021 yılında falan açmıştım bazı şeyleri unuttum. Yani hesap sahibi benim yine de hesabımı alamazsam çok kötğ olur benim için.

Kral ilk aldığın skin ilk ugurluk gibi sorular soriyorlar her soruyu dogru bilmek zorunda degilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…