Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Haziran 2023 #1 Valorant hesabım çalındı ve bende Valorant'a ticket attım bana verdikleri cevap. Bu: Ve ben ne var ne yok her şeyi söyledim.
Valorant hesabım çalındı ve bende Valorant'a ticket attım bana verdikleri cevap. Bu: Ve ben ne var ne yok her şeyi söyledim.
ARTEON Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #2 Daniellvl dedi: Valorant hesabım çalındı ve bende Valorant'a ticket attım bana verdikleri cevap. Bu: Eki Görüntüle 1832000 Ve ben ne var ne yok her şeyi söyledim. Genişletmek için tıkla... Dostum hesabi mailden çalamazlar ki neleri söylediğini bir yazar mısın?
Daniellvl dedi: Valorant hesabım çalındı ve bende Valorant'a ticket attım bana verdikleri cevap. Bu: Eki Görüntüle 1832000 Ve ben ne var ne yok her şeyi söyledim. Genişletmek için tıkla... Dostum hesabi mailden çalamazlar ki neleri söylediğini bir yazar mısın?
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 647 Makaleler 2 Çözümler 13 22 Haziran 2023 #3 Destek kaydı açmadan önce hesap kurtarma aracını denediniz mi? Girdiğiniz bilgilere göre otomatik olarak şifre sıfırlama bağlantısı gönderiyor ve Riot Destek ile uğraşmak veya onları beklemek zorunda kalmıyorsunuz. https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360037644973-Hesab%C4%B1n%C4%B1-Kurtar Bu linkten "Otomatik Kurtarma Aracı"nı deneyebilirsiniz.
Destek kaydı açmadan önce hesap kurtarma aracını denediniz mi? Girdiğiniz bilgilere göre otomatik olarak şifre sıfırlama bağlantısı gönderiyor ve Riot Destek ile uğraşmak veya onları beklemek zorunda kalmıyorsunuz. https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360037644973-Hesab%C4%B1n%C4%B1-Kurtar Bu linkten "Otomatik Kurtarma Aracı"nı deneyebilirsiniz.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Haziran 2023 #4 ARTEON dedi: Dostum hesabi mailden çalamazlar ki neleri söylediğini bir yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda virüs girmişti onlara da söyledim.
ARTEON dedi: Dostum hesabi mailden çalamazlar ki neleri söylediğini bir yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda virüs girmişti onlara da söyledim.