Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

714816

Decipat
Arkadaş bilgisayara bir virüs girdi lanet olsun bütün hesaplarım her şeyim çalındı ya. Xbox hesabım çalındı, Xbox hesabıma bağlı valorant hesabım da çalındı, LOL hesabımda gitti, xbox'da gitti. Valorant'a aşırı olmasa da para yatırmıştım (büyük hata) o yüzden çok üzülüyorum. Ticket attım bütün hepsi için şimdi. İki hesabında ilk e-postası bende, doğum günleri ve oyuncu adı dışında her şeyi hatırlıyorum, hesap geri gelir değil mi?
Ayrıca daha büyük bir sorun: Bu hesapta 2 adımlı doğrulama vardı adam nasıl şak diye girdi?

Bir de bu şey ne kadar sürer bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

2 adımlı doğrulama varken girebilmesi için muhtemelen cihazlarınızın birinde trojan vardır.
Bilgisayarı güvenli moda alıp Malwarebytes ile tam tarama yapın, yalnız bu işlem epey uzun süren bir işlem ondan önce normal şekilde tarayabilirsiniz.

Hesap çalınmadan önce aktif etmiştim, bende anlamadım nasıl oldu.
Bilgisayara format attığım için virüs kalmadı zaten kaspersky, malwebytes ile taradım temiz çıktı formattan sonra.

Hocam bu ne kadar sürer bir bilgin varmı?

Virus yediğin için oto geçiyor 2adyi eğer mailin pcde varsa oradan giriyor veya sitede açıksa girer gayet normal.

Sistemimiz hemen hemen aynı güçte, ben tam tarama yaptığımda 1 saat 58 dakika sürmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…