B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Valorant hesabım 2. kere çalındı ama hiçbir şey yapamıyorum. Mail de gelmiyor otomatik kurtarma olmuyor, yardım eder misiniz?
Valorant hesabım 2. kere çalındı ama hiçbir şey yapamıyorum. Mail de gelmiyor otomatik kurtarma olmuyor, yardım eder misiniz?
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 31 Ağustos 2024 #2 Merhaba, Riot Destek ekibine ticket açabilirsiniz. Devamında ilgilenicektirler. Artı 0 Eksi
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 31 Ağustos 2024 #3 Ticket at, eğer hesabın sana ait oldugunu kanıtlayacak bilgilere sahipsen almama imkanın yok. Artı 0 Eksi
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 31 Ağustos 2024 #4 batululu dedi: Valorant hesabım 2. kere çalındı ama hiçbir şey yapamıyorum. Mail de gelmiyor otomatik kurtarma olmuyor, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ticket aç. İlk aldığın karakter vb. soru soracaklar doğru cevap verirsen alırsın hesabı. Artı 0 Eksi
batululu dedi: Valorant hesabım 2. kere çalındı ama hiçbir şey yapamıyorum. Mail de gelmiyor otomatik kurtarma olmuyor, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ticket aç. İlk aldığın karakter vb. soru soracaklar doğru cevap verirsen alırsın hesabı.
KS KS B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 Roseus dedi: Ticket at, eğer hesabın sana ait oldugunu kanıtlayacak bilgilere sahipsen almama imkanın yok. Genişletmek için tıkla... 2.kez oldu verirler mi? Artı 0 Eksi
Roseus dedi: Ticket at, eğer hesabın sana ait oldugunu kanıtlayacak bilgilere sahipsen almama imkanın yok. Genişletmek için tıkla... 2.kez oldu verirler mi?
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.688 Makaleler 2 Çözümler 10 31 Ağustos 2024 #6 Belki verirler dene bence. Artı 0 Eksi
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 31 Ağustos 2024 #7 batululu dedi: 2.kez oldu verirler mi? Genişletmek için tıkla... Hesap seninse evet. Artı 0 Eksi
KS KS B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 Roseus dedi: Hesap seninse evet. Genişletmek için tıkla... Hesap benim ne zaman cevap gelir. Artı 0 Eksi
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 31 Ağustos 2024 #9 batululu dedi: Hesap benim ne zaman cevap gelir. Genişletmek için tıkla... Günde bir cevap veriyorlar. Artı 0 Eksi
batululu dedi: Hesap benim ne zaman cevap gelir. Genişletmek için tıkla... Günde bir cevap veriyorlar.
KS KS B batululu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #10 Cid_Kagenou dedi: Günde bir cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hesabı çalan kişi YOPmail'e bağlamış nasıl bulacağım onu Cid_Kagenou dedi: Günde bir cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misin? Artı 0 Eksi
Cid_Kagenou dedi: Günde bir cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hesabı çalan kişi YOPmail'e bağlamış nasıl bulacağım onu Cid_Kagenou dedi: Günde bir cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yardım eder misin?