Çalınan Valorant hesabına ne yapılmalı?

zexthebutcher

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.27.08.2024 tarihinde hesabımı çaldırdım. Ardından hesabın ilk sahibine ulaştım ve ticket açtırdım, tickete 3 gün sonra yani bugün yanıt verdiler.

Ardından hesaba erişim sağladım e postayı üzerime alıp şifreyi değiştirdim ve giriş yaptım sorun yoktu. Ancak 1 saat sonra şifremi tekrar girdiğimde şifremin yanlış olduğunu söyledi, bende "doğrudur belki de yanlış yazıyorumdur" deyip şifremi unuttum seçeneğine bastım, ne de olsa e-posta benim üzerime.

Ancak e postamı kontrol ettiğimde bana hiçbir mail gelmedi Riot üzerinden. Sabahtan beridir böyle bunun sebebi nedir arkadaşlar?

Riot desteğe yazman en sağlıklısı sana hesaba ilk VP'ni hangi tarihte aldın ilk açtığın karakter hangisi gibi saçma gelen sorular sorabilirler ama düzgün ve doğru cevaplarsan sana hesabını geri verirler bence Riot destekte bilet aç en geç 10 saate dönüyorlar ben öyle çok açtım oyuncu raporlama konusunda.

Desteğe zaten yazmıştık ve hesabı kurtarmışlardı. Ancak şu anda hesabın tüm bilgileri bende olmasına rağmen bilgilerimin yanlış olduğunu söylüyor ve e postama şifre sıfırlama postası gelmiyor.

Dostum tekrardan desteğe yaz o zaman bu sorunu yardımcı olacaklardır.

Öncelikle ana mail sana ait değilse veya hesabı siteler üzerinden satın aldıysan bu tür problemlerle karşılaşan birçok kullanıcı var o yüzden hiçbir şekilde valorant hesap alım satımını güvenli bulmuyorum.Muhtemelen hesabın ilk sahibi senden geri almış olabilir çünkü bunun başka bi açıklaması yok . Riot bu durumlarda hesabı verirken 3 tane soru soruyor ilk aldığın set ilk açtığın ajan ilk aldığın skin en son aldığın vp gibi sorular soruyor bunların çoğunu bilen tek kişi hesabın ana sahibi oluyor.

Hayır hesabın ilk sahibiyle birlikte ticket açtık ve hesabın ilk sahibinin mailine dönüş sağladılar,ardından hesabın ilk sahibi bilgileri bana verdi ve bende mailimi doğruladım sonrasında şifremi değiştirdim.

Tamam senden sonra hesabın sahibi senden habersiz tekrar geri almış olabilir bunu nereden bileceksin ki sonuçta .

Saçma sorular dediğin sorulardan hesap kurtarıyorlar.

Hesabın ilk sahibi ticket açıp geri almış o zaman nereden bilebilirsin ki bunu? Bir hesabın bu bilgilerini bilene direk veriyor Riot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…