Merhaba,
Yaklaşık 5-6 yıl önce sahip olduğum hesabım, oyun içi sohbet sırasında tanıştığım bir kişi tarafından kandırılarak ele geçirildi. Kişi güvenimi kazanarak beni yanıltmış ve hesap bilgilerimi kendi isteğimle paylaşmamı sağlamıştı. Olayın hemen ardından hesabımın kontrolünü kaybettim. O dönemde hangi adımları atmam gerektiğini bilmediğimden ve yanlış bir şey yapmaktan çekindiğim için herhangi bir başvuru yapamadım. Bu nedenle, çaresizlik içinde hesabı kaderine terk etmek zorunda kaldım. Ancak hiçbir zaman önemsemediğimden değil, sadece ne yapacağımı bilemediğimden bu şekilde kaldı.
Şimdi ise bu hesabı geri alıp alamayacağımı öğrenmek istiyorum. Hesaba kayıtlı olan telefon numaramı yıllar önce kapattım ancak hattı tekrar açtırmayı deneyebilirim. Ayrıca geçmişte bu hesaba giriş yaptığım, şu an hâlâ elimde bulunan bir cihazım mevcut (sıfırlanmış şekilde dolapta duruyor).
Hesapla ilişkilendirilmiş e-posta adresinde adım ve soyadım açıkça yer almakta. Ayrıca zamanında bu hesap üzerinden bazı oyun içi satın alımlar gerçekleştirmiştim; fakat bunların üzerinden uzun zaman (8-9 yıl) geçtiği için dekontlara ulaşabileceğimi sanmıyorum.
Ayrıca belirtmek isterim ki, o dönem hesaba giriş yaptığım internet bağlantısı da hâlâ aynı. Evde kullandığım Wi-Fi ağı ve internet servis sağlayıcımda herhangi bir değişiklik olmadı. IP adresi gibi teknik detayların doğrulama sürecinde işe yarayabileceğini düşündüğüm için bu bilgiyi de paylaşmak istedim.
Elimdeki bu verilerle hesabın bana ait olduğunu kanıtlamam mümkün olur mu? Bu konuda izlemem gereken yol hakkında yardımcı olabilir misiniz?
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.