Çalıntı IMEI için CİMER'e ne yazılmalı?

Botox Reis

Hectopat
LG X screen markalı telefonumun IMEI'sini bugün sorgulattım, "bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" mesajı aldım. CİMER'e şikayette bulunacağım ama ne yazsam acaba diye düşünüp duruyorum, aklıma bir şey gelmiyor. Ne yazayım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet etmeye gerek yok. Kopyalandığı tespit edilmiş, tespit edilmiş ki oraya not olarak yazılmış. Kullanımı tespit edilmiş.
Hocam eski telefonumun IMEIsini çalmışlar ne demek şikayet etmeye gerek yok başım yanabilir bu durumda.

Hocam 2 3 yıldan uzun süre hat takılmadı.
Hocam gerek yok o zaman, sizin başınıza bir şey gelmez. O zamanında çalınmış diye tahmin ediyorum, nereden aldınız? IMEI'yi farklı cihazda kullanmışlar.

CİMER'e gerek yok, ama yazabilirsiniz. Pek uğraşacaklarını sanmıyorum şikayet etseniz gene öyle kalacak. Bu arada SIM kartı takarsanız sinyal alamazsınız, kapatılmış olması gerek.

Hocam gerek yok o zaman, sizin başınıza bir şey gelmez. O zamanında çalınmış diye tahmin ediyorum, nereden aldınız? IMEI'yi farklı cihazda kullanmışlar.
Mediamarkt mağazasından almıştık 2017 yılında sürekli ekranı çatladığı için hep telefoncuya götürüyorduk telefoncuların çaldığı çok belli çünkü IMEI numarası telefonun arka kapağında yazıyordu.

CİMER'e gerek yok, ama yazabilirsiniz. Pek uğraşacaklarını sanmıyorum şikayet etseniz gene öyle kalacak. Bu arada SIM kartı takarsanız sinyal alamazsınız, kapatılmış olması gerek.
Bi hattımı takmayı deneyeceğim.

Markanın Türkiye merkezi ile iletişime geçerek konuyu anlattıktan sonra sizi yetkili birime bağlayacaklar. Yetkili birim sizden konuyu anlatan bir dilekçeyi, kimlik fotokopinizi, kopyalanan IMEI numarasını, faturanızın kopyasını, cihazın markası ile modelini ve kullandığınız cep telefonu numaranızı içeren bir e-posta göndermenizi isteyecek.

İstenilen e-postayı gönderdikten sonra firma, o cep telefonunun IMEI numarası ile kullandığınız cep telefonu numarasını eşleştirecek ve güvenle kullanmaya devam edeceksiniz.

Telefonun faturası maalesef yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…