AnyDesk ile kullanıyor dediniz. Satın alınan IP adresi onun olmuyor sizin oluyor. Hesapta kullanıcıya ait olduğu için kimseye inandıramazsınız sizin almadığınıza. Yani aldıysanız suça bulaşmışsınız demektir. Geçmiş olsun.
Hocam merak etmeyin amacım para değil, eğer ortada bir suç varsa onu tanıdık kişilere bildirmek istiyorum. Geçen ay bir akrabam bit dolandırıcılığına uğradı ve yıkıldı adam, başkasının da yaşamasını istemiyorum.
Vallahi ben yapacağımı yaptım sunucudaki insanlara uyarı attım 1 2 dakika silemedi adminler okuyan okumuştur, alanlarada geçmiş olsun vallahi adam sana bağlandım buna bağlandım diye millete söylüyordu.
Arkadaşlar şuan anlık 50 kişi dolandırılıyor Ve dolandıranların yaşı 16 diye tahmin ediyorum. Konuşmaları kayıt alıp yetkili yerlere başvurabilir miyim ?
Arkadaşlar şu an anlık 50 kişi dolandırılıyor ve dolandıranların yaşı 16 diye tahmin ediyorum. Konuşmaları kayıt alıp yetkili yerlere başvurabilir miyim?
Hocam merak etmeyin amacım para değil, eğer ortada bir suç varsa onu tanıdık kişilere bildirmek istiyorum. Geçen ay bir akrabam bit dolandırıcılığına uğradı ve yıkıldı adam, başkasının da yaşamasını istemiyorum.