Çalıntı kart ile Steam cüzdan kodu dağıtılıyor olabilir mi?

Yok hocam. Şu an kayıt alıyorum bakalım işe yarar şeyler çıkacak mı?

Adam yarında etkinlik yapacakmış, bugünkü etkinlik saat 18.00'da başladı ve devam ediyor. Yani eğer şimdi bir şey çıkmassa yarın çıkabilir hocam isterseniz yarında bir bakın.

Adam yarında etkinlik yapacakmış, bugünkü etkinlik saat 18.00'da başladı ve devam ediyor. Yani eğer şimdi bir şey çıkmassa yarın çıkabilir hocam isterseniz yarında bir bakın.
5 dakikalık bir kayıt aldım ama işe yarar pek bir şey yok. Paylaşmamı ister misiniz sizle?

5 dakikalık bir kayıt aldım ama işe yarar pek bir şey yok. Paylaşmamı ister misiniz sizle?

Zaten bu aralar evdeyim, işim gücüm yok ciddiyim uğraşırım bu adamla, bana da bir aksiyon olmuş olur. Ben biraz daha bu adamı araştıracağım dinleyeceğim.
Hocam ben sizi Discord'dan sildimde yeniden ekleyeyim sizi bir şey diyeceğim.

Ben bu olayı birinci elden yaşadım hatta başka bir konuyada yazmıştım kanıt isterseniz benim dolandırıcılıktan ban yemiş Steam hesabım ve Google adsde 800 TL borcum var benim dediğim kişi de AnyDesk kullanıyordu sanırsam aynı kişiler.

Aman hocam dikkat edelimde. Geçmiş olsun.

Dava vb olay olduğunda kullananlar suçlu olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…