Steam Çalıntı kredi kartı ile CS:GO satın alımı yapılan hesap alınırsa ne olur?

clash royale

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, demin çok ünlü bir internet oyun satış platformu üzerinden 2 adet CS:GO hesap satın aldım. Hesapların ikisi de aynı açılmış ve aynı gün aynı saate CS:GO satın alınmış. Bu durumda hemen aklıma çalıntı kredi kartı ile alınmış olabileceği aklıma geldi. Hemen platforma destek mesajı attım böyle böyle olursa ne olur diye. Sorum şu diyelim böyle bir şey var ceza yer miyim? Çünkü bilgim dahilinde değil ben sadece platform üzerinden oyun hesabı satın aldım. İkincisi böyle bir durumda Steam bana bundan dolayı engel atarsa platform paramı geri öder mi?
Edit
Platformdan gelen mesaj: Konuyla ilgili kanıtlarınızı bize ulaştırmanızın ardından satıcıya ulaşıyoruz, size para veya ürün iadesi yapmasını iletiyoruz. Eğer satıcı çözüme yönelik adım atmaz ise durumu bize tekrar bildirin, satıcıya yasal süreci anlatan bilgilendirme mesajı gönderelim. Satıcı tüm bunlara rağmen iade sağlamıyorsa kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmanızı rica ediyoruz. Şikayetiniz sonrası Siber suçlarla her türlü bilgisini paylaşarak mağduriyetin giderilmesini sağlıyoruz.

İçim biraz olsun rahatladı birde satıcıya mesaj attım bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Çalıntı kart ile satın alındıysa hesap ban yiyebilir. Paranızı geri alamazsınız.

Başın belaya girmez ama CS:GO gider hesabından. Platform un paranı verip vermiceği onların insafına kalmış biz bir şey diyemeyiz. Bununla ilgili bir bilgi belirtmemişlerse tabii.

Çalıntı kredi kartıyla almadıysa bile steam hesabı satın almanız saçma bişey. İlk mailden hesabı kurtarabiliyor.

Başın belaya girmez ama CS:GO gider hesabından. Platform un paranı verip vermiceği onların insafına kalmış biz bir şey diyemeyiz. Bununla ilgili bir bilgi belirtmemişlerse tabii.
Baktım ama herhangi bir bilgi verilmemiş aldığım gibi destek ekibine bilet oluşturdum bakalım ne olacak olmadı dava açarım satıcıya.

Çalıntı kredi kartıyla almadıysa bile steam hesabı satın almanız saçma bişey. İlk mailden hesabı kurtarabiliyor.
OO bunu bilmem iyi oldu fakat ikiside sanırım ilk mail

Kartın sahibi harcama itirazı oluşturduğunda parasını Steam'den geri alacak. Steam de dolandırıcılık suçlamasıyla hesabı banlayacak.

Dostum Steam üzerinde hesap alım satım yapmak yasak. Yasaklanabilirsin.
Aldığım satıcı gmaillerini de verdi gmail değişimi yapmadığım için steamin anlayacağını sanmam

Satıcı illegal bir durum olmadığını belirttti ben hala biraz kuşkuluyum ama öyle durum olsa cevap vermez. Öyle durum olursa dava açacağım buradan da bilgilendiririm.

Son düzenleme:
Satın aldığın hesapların CS:GO envanterinde "operasyon rozeti" varsa operasyondan para kazanmak için açılmış, iş bitince de satılmış hesaplardan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…