Çalıntı kredi kartı mı giriyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalma durumu olamaz bir kere.

Hatanın sebebi aynı kart üzerinden Steam'de çok fazla para harcanması. Steam'de tek kart üzeirnden art arda yüklü miktarda alışveriş yapılırsa bu uyarıyı veriyor, farklı hesapları da katarsak uyarıyı vermeye şaşmamalı. Yarım saat-1 saat sonra tekrar deneyin.

Hocam ben çalma durumunu geçtim 300TL para verdim steam hesabımda 500TL para olucak bu nasıl mümkün olabiliyor eğer çalıntı kredi kartı değil ise asıl korkum çalıntı kredi kartı kullandığım tespit edilip tutuklanmam.

Neden öyle bir şey yapıyor hiçbir fikrim yok.

Çalıntı karttan tutuklanmazsınız, aracı olarak resmi bir firma var. Sorun olursa derdinizi iletirsiniz.

Neden öyle bir şey yapıyor hiçbir fikrim yok.

Çalıntı karttan tutuklanmazsınız, aracı olarak resmi bir firma var. Sorun olursa derdinizi iletirsiniz.
Hocam aracı firma var ama şahıs benimle discord üzerinden iletişime geçip bana kart numaraları yazdırdı, yazdırdığı bazı kartlarda blokeliydi. Steam ile alakalı steam bozuk falan dedi.

Merhaba arkadaşlar, gamesatış ile iletişime geçtim böyle bir işlemin doğru olmadığını savundular. Kendilerinin yardımı ile birlikte yapılan tüm satın alımlar için steam üzerinden iade talebi başlatıldı. Steam iade talebini onayladıktan sonra bana para iademi yapacaklarını söylediler. Benim düşünceme göre deep web'de satılan çalıntı kredi kartlarını kullanarak parayı temize geçirmeye çalıştı bu şahıs siz siz olun dikkat edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…