Yunus Selman Yılmaz Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2015 #1 Recep Baltaş dedi: Ekran kartınızın arızalı olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Recep abi forumda yarış bölümünde son açtığım konuya bakarmısınız. Başlık Technopat çalıntı müziği.
Recep Baltaş dedi: Ekran kartınızın arızalı olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Recep abi forumda yarış bölümünde son açtığım konuya bakarmısınız. Başlık Technopat çalıntı müziği.
Yunus Selman Yılmaz Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2015 #2 Bugun play store'dan bi yarış oyunu ararken rastgele indirdim. Oyunun ana menüde Technopat'ın kendi müziği çalıyor çok şaşırdım. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Mikail Fidan Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Oyunun adı: Car in driving Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2015
Bugun play store'dan bi yarış oyunu ararken rastgele indirdim. Oyunun ana menüde Technopat'ın kendi müziği çalıyor çok şaşırdım. @Recep Baltaş @Ali Güngör @Mikail Fidan Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Oyunun adı: Car in driving
Winston light Kilopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 547 Yer Aydın/Didim Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #3 Belli ki Müziğin lisansı halka açık. Her yerde denk gelebilirsiniz.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2015 #4 Bir Youtube kanalında da görmüştüm. Lisansını nerden satın alabiliriz? @Recep Baltaş