novatest Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 34 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 İlk öncelikle merhaba, arkadaşımın arkadaşı bize ben yaptım bu videoyu diye söyleyerek bizi kandırdı. Ve videonun orijinali arkadaşımın karşısına çıktı, biz bu videoyu bildirirsek bizimle alakalı olur mu ve mahkeme ile işimiz olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
İlk öncelikle merhaba, arkadaşımın arkadaşı bize ben yaptım bu videoyu diye söyleyerek bizi kandırdı. Ve videonun orijinali arkadaşımın karşısına çıktı, biz bu videoyu bildirirsek bizimle alakalı olur mu ve mahkeme ile işimiz olur mu?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.806 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 12 Kasım 2024 #2 Videoyu nerede gördünüz? Mahkemelik bir iş olmaz büyük ihtimalle. Ya video kaldırılır ya da para kazanma engellenir.
Videoyu nerede gördünüz? Mahkemelik bir iş olmaz büyük ihtimalle. Ya video kaldırılır ya da para kazanma engellenir.
novatest Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 34 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Arkadaşım youtubeda gördü,kanal daha 2 abone para,kazanması engellense halay çeker adam.
Gauedo Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 novatest dedi: Arkadaşım YouTube'da gördü, kanal daha 2 abone para, kazanması engellense halay çeker adam. Genişletmek için tıkla... 2 abonelik kanalsa. Büyük ihtimal YouTube takmaz hesabı kapatır.
novatest dedi: Arkadaşım YouTube'da gördü, kanal daha 2 abone para, kazanması engellense halay çeker adam. Genişletmek için tıkla... 2 abonelik kanalsa. Büyük ihtimal YouTube takmaz hesabı kapatır.
novatest Picopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 34 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 Bu arkadaşın tüm videoları çalıntı, kanalın adı: KabilKandemir
Gauedo Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 novatest dedi: Bu arkadaşın tüm videoları çalıntı, kanalın adı: Kabilkandemir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın kanalına baktım telifden hesabı kapanır ama zaman lazım.
novatest dedi: Bu arkadaşın tüm videoları çalıntı, kanalın adı: Kabilkandemir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın kanalına baktım telifden hesabı kapanır ama zaman lazım.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.806 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa 12 Kasım 2024 #7 En fazla hesabı kapanır. Başka bir şey olmazi