Çalışan Afgan, zengin Arap neden kötüleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen mülteciler sadece 1200 TL mi alıyor sanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O senin dediğin çalışan Afgan hem benim işimi çalıyor hem de maaşımı düşürüyor. Arap konusuna bir şey diyemem. Zengin ise gelsin. Senin düşüncen daha olgunlaşmamış. İlk önce biraz araştır.

Öncelikle ekonomi ile alakalı bir şey bilmiyorum ama vatandaş işsiz kaldığı zaman çikolata 50 kuruş olsa ne olacak ki adamın cebinde o çikolatayı alacak para yok sen istersen 10 kuruş yap ne farkeder ki?

Maaşı fazla vereceksin ki ülkendeki adam ürettiğin şeyi alabilsin. Para dönsün, fabrikalar çalışsın ve ekonomi gelişsin. Bunun yanı sıra gelecek teknolojide. Ucuza çalışan işçi değil, işinde kalifiye olan eleman gerekli.

Aşırı Arap nefretçiliği ve laiklik sezdim.

Ne geldiyse zaten araplar yüzünden başımıza geldi.
Aynen kanka öyle düşünmeye devam et. Zaten ekonomine vurduran Amerika da Araplar yüzünden sana ambargo uyguladı.
Bizim dostumuz Avrupalılar, Amerikalılar olması gerekirken, katil ve pis insanlarla dostluk yapıyor olmamız yanlış kararlar aldığımızın en büyük örneğidir.
Dost dediğin Amerika daha geçen doları 4'ten 8'e çıkarttı. Baya güzel dostmuş.

Öyle demek istemedim. Bakın biz arapları sevdiğimiz kadar onlarda biz sevseydi şimdi mısır bizdeydi.
Araplar şu an seni sevmese azıcık yaşamana izin veren el de gider. Katar gitse sana o kadar yatırım yapmasa dolar 9'u bırak 15'e çıkar.

Abi ben Türki, 1lira 1lira diye gezinirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…