Çalışan Notebookta Ekranda Işık var Görüntü Yok

UraniumCore

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar , bende Monster'ın A5 v12.1 modeli var. Yaklaşık 1 ay önce ekranın ışığı arızalı olduğu için servise yollamıştım. Neyse LCD paneli değiştirip bana teslim ettiler. Fakat son zamanlarda cihazda siyah ekran sorunu var ve bunu yeni farkettim.
Cihazı belli bir süre kullandıktan sonra ekranı eğmek veya sadece dokunmak istediğimde ekran flaş efekti ile kararıyor. Kararmasının ardından ekran siyah kalıyor ama tamamen ölü bir siyahlık değil bu yani ışık var görüntü yok. Ekran parlak kalıyor bilgisayar işlem yapıyor. Oyunun çalıştığını seslerden anlayabiliyorum ve oyunda yaptığım eylemlerde de bir sıkıntı yok bilgisayar tamamen çalışıyor vaziyette oluyor.

İşin diğer kafa bulandırıcı tarafı ise bu olay olduktan sonra bilgisayarı uyku moduna alıyorum tekrar başlatıyorum ve sorun çözülüyor. Ama belli bir süre daha kullandıktan sonra (masaüstü ve oyunlar) aynı sorun tekrar oluyor. Teknik servise yollayacağım ama yollamadan ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Monster servisi bayağı yoğun oluyor.

Sorun .gif dosyasında kolaylıkla görülebilir.

Dosya Ekleri

• ezgif.com-optimize.gif
    ezgif.com-optimize.gif
    919,9 KB · Görüntüleme: 80
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı