Çalışan PS1 Ne kadar eder?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, elimde 2000 model PS1 bulunuyor. Cihaz sıkıntısız çalışıyor ama CD'leri yok. Kontrolcüsü orijinal ve memory card bulunuyor. Acaba ben bunu kaça satabilirim?

Merhaba, elimde 2000 model PS1 bulunuyor. Cihaz sıkıntısız çalışıyor ama CD'leri yok. Kontrolcüsü orijinal ve memory card bulunuyor. Acaba ben bunu kaça satabilirim?
İlanlar biraz dalgalı gidiyor. 600e koyan da var 1500e koyan da. 500e satarsın. Gerisi fiyatları çok abartı koymuş.

Fiyat hakkında bir şey bilemem ama çalışıp çalışmaması pek önemli değil çünkü alan oyun oynamak için değil koleksiyon gibi nedenlerde alıyorlar.

Çoluk çocuğa falan ver sevinsinler. Yoksa ciddi paraya satamazsın, alan insan yok.

Cihaz fat mı Slim mi? Hafıza kartları ve kontrolcüler orijinalse güzel para eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…