Çalışılan iş yeri raporlu günden fazlasını kesebilir mi?

supermachine

Femtopat
Arkadaşlar merhaba bugün çok hastaydım ve işe gitmek istemedim rapor almak için izin de istedim erken saatte vardiyam öğlen başlıyor.
İş yeri dedi ki bu ay 28 çekiyor rapor da alsan 3 günlük paranı keseriz. Böyle bir şey mümkün mü?
Sadece biz değil bütün işyerleri kesiyor dedi daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım doğru mu bu?

Arkadaşlar merhaba bugün çok hastaydım ve işe gitmek istemedim rapor almak için izin de istedim erken saatte vardiyam öğlen başlıyor.
İş yeri dedi ki bu ay 28 çekiyor rapor da alsan 3 günlük paranı keseriz. Böyle bir şey mümkün mü?
Sadece biz değil bütün işyerleri kesiyor dedi daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım doğru mu bu?
Eğer rapor aldıysanız öyle bir şey yapamazlar diye biliyorum hocam yine emin değilim araştırın bence.

Geçmiş olsun hocam. Yine hatırlatayım tam emin değilim yine de bir iş yerinizle konuşun bence.
Teşekkür ederim işyeriyle konuştum zaten raporumu da gönderdim konuştuğumuz zaman 3 gün keseriz diyor başka bişey demiyor bütün işyerleri keser siz bilmiyorsunuz filan gibi konuşuyor çok üstelemedim kavga gürültü istemiyorum artık daha çok zora sokuyorlar. Benim tecrübeme göre böyle bir şey olmaması gerekiyor ama merak ettim yinede. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı