Çalışma düzenim nasıl olmalı?

yusuf7700

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben şu an TYT sınavına hazırlanıyorum yaklaşık evde 2 aydır çalışıyorum ve önümde 6 ay kaldı bir borç durumu oldu ve o yüzden işe girmek durumunda kaldım tavuk dünyasında çalışıyorum, çalışma saatlerim ise sabah 11.30'dan gece 22.00'a kadar, bende şöyle bir plan yaptım ders çalışmak için:

22.00'da eve gelip 22.30'da ders başına oturup gece 03.00'e kadar ders çalışmayı planlıyorum bu da 4, 4 buçuk saatlik bir ders çalışma zamanı oluyor.
Çalıştıktan sonra da gece 03.00 gibi uyuyup sabah 10 da kalkmayı planlıyorum.

TYT'den 55-60 net yapsam yeterli benim için geçen sene 36 net yapmıştım.

Sizce bu çalışma planıyla 55-60 neti yapabiliriyim?(şu ana kadar ki çalışmalarımın vermili geçtiğini düşünüyorum)

İş sonrası ders verimli olmayabilir, geldiğin gibi yatıp sabah duşu sonrası çalışmaya otursan fena olmaz. Çalışma notlarınıda ses kaydı alıp, tek kablosuz kulaklıktan tekrara alırsan hedefine ulaşmakta başarı sağlama şansı bulabilirsin. Yolun açık olsun.

TYT'den dağılım fark etmeksizin 60 ve üstü net yeter diyorsan:
Türkçe: Paragraf, yazım kuralları, noktalama işaretleri, anlatım biçimleri.
Mat: Temel kavramlardan fonksiyonların başına kadar
Sosyal: Coğrafya, tarih ve din.
Bunları 6 aya sığdırıp 60 seviyesine ulaşırsın sanırım (her şey bir tahmin ve varsayım.)

Ek olarak işten geldikten sonra çalışmak yerine sabah erken kalkıp işe gitmeden önce ne kadar çalışabilirsen o kadar çalışman önerilir yoksa verimsiz olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı