D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #11 KomutanLogarra dedi: Sınav zor muydu hocam? Genişletmek için tıkla... Ben ilk girişte geçtim ama öncesinde KPSS ve banka sınavlarına girdiğim için pek yabancılık çekmedim. Ama SMMM sınavındaki konulara aşina olmayan bir kişi zorlanabilir.
KomutanLogarra dedi: Sınav zor muydu hocam? Genişletmek için tıkla... Ben ilk girişte geçtim ama öncesinde KPSS ve banka sınavlarına girdiğim için pek yabancılık çekmedim. Ama SMMM sınavındaki konulara aşina olmayan bir kişi zorlanabilir.
torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #12 go ask alice dedi: İkisini de olabilirsin. Smmm tek hedefinse maliye bölümü işine daha çok yarar. Smmm sınavı zor görünür ama ders çalışıyorsanız ruhsatı alırsınız. Genişletmek için tıkla... ön lisans programı olan muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu smmm olabilir mi?
go ask alice dedi: İkisini de olabilirsin. Smmm tek hedefinse maliye bölümü işine daha çok yarar. Smmm sınavı zor görünür ama ders çalışıyorsanız ruhsatı alırsınız. Genişletmek için tıkla... ön lisans programı olan muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu smmm olabilir mi?
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.915 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #13 torkuderler dedi: ön lisans programı olan muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu smmm olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önlisans yeterli olmaz ama dikey geçişle lisansa tamamlarsa olur.
torkuderler dedi: ön lisans programı olan muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu smmm olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Önlisans yeterli olmaz ama dikey geçişle lisansa tamamlarsa olur.
torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #14 go ask alice dedi: Ön lisans yeterli olmaz ama dikey geçişle lisansa tamamlarsa olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden olunur mu peki internette sadece kamu yönetimi yazıyor ama anlamadım.
go ask alice dedi: Ön lisans yeterli olmaz ama dikey geçişle lisansa tamamlarsa olur. Genişletmek için tıkla... Hocam siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden olunur mu peki internette sadece kamu yönetimi yazıyor ama anlamadım.