Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okunur mu?

Roon35

Kilopat
Daha fazla  
Ankara Üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü de listeme ekledim ama bu bölüm hakkında pek bilgim yok. Nasıl bir bölümdür? Okunur mu? Ana hedefim işletme idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara Üniversitesi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünü de listeme ekledim ama bu bölüm hakkında pek bilgim yok. Nasıl bir bölümdür? Okunur mu? Ana hedefim işletme idi.
Hocam benim de son tercihlerim de bu bölüm var ancak pek emin değilim listemden çıkarabilirim.

Hocam benim de son tercihlerim de bu bölüm var ancak pek emin değilim listemden çıkarabilirim
Ben de hiç ama hiç emin değilim ya kimisi diyor diğer İİBF bölümlerinden bir farkı yok, kimisi diyor sosyalistsen direkt bu bölümü oku. Kimisi yurt dışı imkanı çok fazla düşünmeden oku çok arada kaldım.

Bu bölüm hakkında bilgilendirme yapan kanal var mı acaba?

Hocam canlandırıyorum ama ne yaptınız? Seçtiniz mi çeko?

Hocam canlandırıyorum ama ne yaptınız? Seçtiniz mi çeko?

Bundan 7-8 yıl önce çok parlatılmıştı ancak mezunları iş bulma sorunu yaşayınca talep bu bölüme çok düştü. Başka bölüm seçeneğin varsa alternatifleri değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…