Çalışma masası nasıl büyültülebilir?

balisus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl bir değişim yapabilirim? Yeni masa alamam büyük ihtimalle cunku iki tane sığdıracak yer yok o yuzden elimdekini donusturmek istiyorum. Calisma alani çok küçük gördüğünüz gibi yanlardan mi kismam lazim? Diger fotoğraftaki tahtalardan eklemeler yapabilirim nasıl bir ekleme cikartma yapmam lazim?

Eğer üst taraf fazla uzun değilse, bilgisayarın yanında bulunun 2+2 bölümü iptal edip yukarı aynı şekil bir bölme yapabilirsiniz. enden zaten büyük duruyor bilgisayarın bulunduğu bölüm büyütürseniz ne estetik durur ne de işlerinizi rahat yapabilirsiniz eğer üstte bölüm yoksa
Pek ağır taşımayacak şekilde iptal ettiğiniz bölümün (sağ taraftan bahsediyorum) dikdörgen şekilde bir raf yapıp monteleyeyip üçlü raf ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…