snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 869 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #11 IvenLu dedi: yaani biraz parlak denebilir ideal bence Genişletmek için tıkla... Ben mat alacağım alırsam parlaklık ya da matlık kısmında bir sorun yaşadınız mı acaba mesela kayma gibi
IvenLu dedi: yaani biraz parlak denebilir ideal bence Genişletmek için tıkla... Ben mat alacağım alırsam parlaklık ya da matlık kısmında bir sorun yaşadınız mı acaba mesela kayma gibi
IvenLu Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #12 snowman0 dedi: Aslında oda ile uyumlu olması çok önemli değil sadece ders çalışırken sıkmasın istiyorum mesela siyah gibi. Genişletmek için tıkla... snowman0 dedi: Ben mat alacağım alırsam parlaklık ya da matlık kısmında bir sorun yaşadınız mı acaba mesela kayma gibi. Genişletmek için tıkla... Yoo bir yaşamadım zaten çok da göze çarpan bir matlık veya parlaklığı yok lakin gidip görerek almanız daha iyi olur. snowman0 dedi: Aslında o da ile uyumlu olması çok önemli değil, sadece ders çalışırken sıkmasın istiyorum mesela siyah gibi. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi koyu renkleri tavsiye ederim
snowman0 dedi: Aslında oda ile uyumlu olması çok önemli değil sadece ders çalışırken sıkmasın istiyorum mesela siyah gibi. Genişletmek için tıkla... snowman0 dedi: Ben mat alacağım alırsam parlaklık ya da matlık kısmında bir sorun yaşadınız mı acaba mesela kayma gibi. Genişletmek için tıkla... Yoo bir yaşamadım zaten çok da göze çarpan bir matlık veya parlaklığı yok lakin gidip görerek almanız daha iyi olur. snowman0 dedi: Aslında o da ile uyumlu olması çok önemli değil, sadece ders çalışırken sıkmasın istiyorum mesela siyah gibi. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi koyu renkleri tavsiye ederim