Çalışma masası tavsiyesi

368671

Hectopat
Evdeki masam artık çocuksu kalıyor ve değiştirmek istiyorum. 300 TL'yi geçmezse sevinirim.

Linkteki gibi masaüstünde herhangi ek bir şey olmamasını istiyorum ileride monitör koyacağım.
Evdeki masam artık çocuksu kalıyor ve değiştirmek istiyorum. 300 TL'yi geçmezse sevinirim.

Linkteki gibi masaüstünde herhangi ek bir şey olmamasını istiyorum ileride monitör koyacağım.
Konuyu yanlış yere açmışım konu dışına açacaktım aslında kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:

Önermiş olduğunuz masa çok estetik ve güzel duruyor. Bu bütçede çok bir şey bulamıyorsunuz maalesef.

Dostum o bütçede düzgün bir masa bulamazsın bende senin gibi araştırdım ve en sonunda bu masayı buldum ve bütçemi 400 TL'ye çıkartıp bunu aldım ama kurulumu zor aklında olsun.
WhatsApp Image 2021-04-22 at 19.03.44.jpeg

Önermiş olduğunuz masa çok estetik ve güzel duruyor. Bu bütçede güzel bir seçim.

Bu tarz metal eklentisi olan masalarda sallanma sorunu olur.

Bu masanın muadili o kadar çok ki x bir sürü marka bulabilirsiniz ancak görseldeki gibi masa kalınlığı yok. Ayakları çok güvenilir gibi gelmesede iş görür. Aynı masayı kullanıyorum, 120 liraya satın aldım. Trendyol, hepsiburada gibi sayfalarda bulabilmeniz mümkün.

Kurulumu basit ayakları birbirine sabitleyip masayı çektirme vidalarla kuruyorsunuz.

Bu masanın muadili o kadar çok ki x bir sürü marka bulabilirsiniz ancak görseldeki gibi masa kalınlığı yok. Ayakları çok güvenilir gibi gelmesede iş görür. Aynı masayı kullanıyorum, 120 liraya satın aldım. Trendyol, hepsiburada gibi sayfalarda bulabilmeniz mümkün.

Kurulumu basit ayakları birbirine sabitleyip masayı çektirme vidalarla kuruyorsunuz.
Sallanma yapıyor mu oyun falan oynarken?

Hocam attığınız hiç fena değil hatta 80 lira daha ucuzu olan da hoşuma gitti ama sallanma vs olsun istemiyorum. Bu konuda sıkıntısı olur mu sizce.

Atlantik çam olan modeli benim attığım arkadaşın attığı linkten sakrağmento ve 60x140 almanızı öneririm. Daha bir güzel gözüküyor ama fark etmez diyorsanız benim attığım daha uyguna gelir 60x140 olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı