Çalışma masası ve dekor önerisi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 866
W

WD40

Ziyaretçi
Öğrenci evinde geçen ot gibi senelerin ardından odamı dekore etme kararı aldım. Odanın genişliği 300x180 cm. Çalışma masası klasik eski tip çalışma masalarından ve odayı çok boğduğundan değiştirmeyi düşünüyorum.

Sizlerden;
  • Notebook, mouse ve bir defterin aynı anda rahat sığabileceği bir çalışma masası. (Kaba ve büyük değil, olabildiğince sade)
  • Odayı şık gösterecek birkaç dekoratif ürün.
Önerileri bekliyorum.

Öğrenci evinde geçen ot gibi senelerin ardından odamı dekore etme kararı aldım. Odanın genişliği 300x180 cm. Çalışma masası klasik eski tip çalışma masalarından ve odayı çok boğduğundan değiştirmeyi düşünüyorum.

Sizlerden;
  • Notebook, mouse ve bir defterin aynı anda rahat sığabileceği bir çalışma masası. (Kaba ve büyük değil, olabildiğince sade)
  • Odayı şık gösterecek birkaç dekoratif ürün.
Önerileri bekliyorum.

Evimde olsam kendi masamı atardım iyi bir fikir verebilirdi.
Masamda 2 köşede de kaktüs vardı masa tarzı biraz değişik anlatamıyorum şu an. Eklenebilecek aksesuarlar olarak kulak üstü kulaklık için ahşap havluluk kullandım ben onun dışında üstüne not asmak için mantar tablo aldım. Figur olarak meşhur Finn forumda da çoğu kişide var onun gibi güzel figurler olabilir, legolar veya diecast arabalar olabilir.
Masayı görüp almanızı öneririm.
Bana sorarsanız odadan çok masa dekoru önemli.
Masam çok güzeldi ta ki kedi sahiplenene kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı