musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Çalışma masasındaki orta rafı nasıl sökerim?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Fotoğraf at. Biz senin çalışma masandaki orta rafı göremiyoruz maalesef.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.001 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Eline balyozu alacaksın sonra dikkatlice kıracaksın o rafı.
SGKABASKA Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 Kenarlarında boşluk varsa araya düz tornavida sokup arkasına çekiç ile vurarak çıkartabilirsin
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.925 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #5 Editörler gene döktürmüş foto yok bir şey yok kabul etmişler konuyu technopat adminleri yine şaşırtmıyor musaberkk dedi: Çalışma masasındaki orta rafı nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Genelde sağ sol taraflarında alyan vida olur oralara bak dostum
Editörler gene döktürmüş foto yok bir şey yok kabul etmişler konuyu technopat adminleri yine şaşırtmıyor musaberkk dedi: Çalışma masasındaki orta rafı nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Genelde sağ sol taraflarında alyan vida olur oralara bak dostum
musaberkk Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #6 NoParking3 dedi: Fotoğraf at. Biz senin çalışma masandaki orta rafı göremiyoruz maalesef. Genişletmek için tıkla... Edmond_Dantes dedi: Editörler gene döktürmüş foto yok bir şey yok kabul etmişler konuyu technopat adminleri yine şaşırtmıyor Genelde sağ sol taraflarında alyan vida olur oralara bak dostum Genişletmek için tıkla... Fotoğraf koyulmuyor sunucu hatası yazıyordu.Keyfimden fotoğrafsız açmadım konuyu.
NoParking3 dedi: Fotoğraf at. Biz senin çalışma masandaki orta rafı göremiyoruz maalesef. Genişletmek için tıkla... Edmond_Dantes dedi: Editörler gene döktürmüş foto yok bir şey yok kabul etmişler konuyu technopat adminleri yine şaşırtmıyor Genelde sağ sol taraflarında alyan vida olur oralara bak dostum Genişletmek için tıkla... Fotoğraf koyulmuyor sunucu hatası yazıyordu.Keyfimden fotoğrafsız açmadım konuyu.