Çalışma vizesi alınabilir mi?

Ako12122

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu an 18 yaşındayım A1 seviyede İngilizcem var yurt dışina çıkıp çalışma izni almak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Norveç veya Hollanda'ya gitmek istiyorum. Şimdi nasıl yapacağım direkt başvurup ret veya onay alabilir miyim yoksa çalışma izni için mesleğim olması şart mı?

Norveç veya Hollanda'da fabrika gibi yerlerde çalışmak istiyorum. Kendi mesleğim yok berberlik terzilik gibi ne yapmam gerekiyor eğer yaşım yetmezse 20 21 yaşıma kadar beklerim sıkıntı yok.

İlk öncelikle ingilizce seviyen çok düşük meslek okuyup gitmeni öneririm. Çalışma vizesi ise fabrika veya çalışacağın yer seni kabul ettikten sonra gerekli evrakları verip çalışma iznini çıkartıyorlar. Ama bir tahsilin olmalı İngilizce seviyen de hiç yeterli değil. Bence hızlı bir şekilde gitmek istiyorsan 2 yıllık Elektrik oku İngilizceni de en az B1 e getir B2 daha iyi olur ondan sonra başvuru yaparsın.

Elektrik teknisyeniyim, sence orada iş bulma şansım var mi

Milli eğitim meslek merkezi usta belgem var, bilmiyorum bu yurtdisinda geçerli oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…