Arkadaşlar merhaba ben öğrenciyim. 5 sınıfta bursluluk sınavı kazandım. Şu anda 8. sınıfım ve aylık belirli bir para alıyorum. Bu parayı biriktirip sistem almayı düşünüyorum. Mesela 2 ay para biriktirip işlemci, sonra iki ay para biriktirip kasa RAM falan alacağım. Soracağım soru aslında şu: Ben işlemciyi aldığım zaman bir köşede sistemi tam toplayana kadar bekletirsem 5-6 ay işlemcimde performans düşüklüğü veya bozulma durumu olur mu?
Arkadaşlar merhaba ben öğrenciyim. 5 sınıfta bursluluk sınavı kazandım. Şu anda 8. sınıfım ve aylık belirli bir para alıyorum. Bu parayı biriktirip sistem almayı düşünüyorum. Mesela 2 ay para biriktirip işlemci, sonra iki ay para biriktirip kasa RAM falan alacağım. Soracağım soru aslında şu: Ben işlemciyi aldığım zaman bir köşede sistemi tam toplayana kadar bekletirsem 5-6 ay işlemcimde performans düşüklüğü veya bozulma durumu olur mu?
Soracağım soru aslında şu: Ben işlemciyi aldığım zaman bir köşede sistemi tam toplayana kadar bekletirsem 5-6 ay işlemcimde performans düşüklüğü veya bozulma durumu olur mu?
Hayır. Mantıken şöyle düşünün, o ürünler zaten dükkanlarda onlarca ay raflarda bekletiliyor hiç sıkıntı olmaz. Hatta ben de kendi bilgisayarımı sizin gibi topladım. Önce işlemci ardından anakart ardından bellek vs. alıp durdum.
Hayır bir sıkıntı olmaz. Geçen sene Aralık ayında güç kaynağı almıştım. Geçen gün çalıştırdım hâlâ taş gibi çalışıyor. İşlemci'de de aynıdır diye düşünüyorum.