Çalışmadan para kazanmak

Kral Yasuo

Femtopat
Daha fazla  
Çalışmadan para kazanmak istiyorum taktik lazım? Benim düşündüğüm taktik.
1.YouTube, TikTok, Instagram gibi hesaplardan para kasmak. Mesela (YouTube hakkında yazıyorum) 1000 izlenme 3-10 ABD doları arası alır bir kanal yani. Günde 10.000 izlenme alsam ayda 300.000 izlenme eder o da 900 dolara eşit o da 16.900 lira. Bu söyledigim en düşük alan 3 ABD doları alan kanallar için. Taktik iyi mi? İşe yarar mı? Sizin bildiğiniz çalışmadan para kasacagım taktiklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
E çalışıyorsun işte? Dediğin 3 platforma da çok emek vermek gerek.

E çalışıyorsun işte? Dediğin 3 platforma da çok emek vermek gerek.

Yani öyle acayip emek değil 7 tane Minecraft fotoğrafını birleştirip müzik koyuyom sonra da short olarak atıyom 1K izlenme 10-15 tanede abone geliyor(kanalım 587 abone, yani daha yeni olan kanala göre iyidir diye tahmin ediyorum.) Mesela 10 tane Minecraft villa resmini birleştiriyom altına sakin müzik sonra YouTube short halinde atıyom dedigim kadar izlenme ve abone geliyor. Ve o videoları hazırlamam belki de 1dk mı filan alıyor. 1000 abone olunca da kolay videolar çekeceğim Minecraft ev yapımı, mob dövüştürme vb, yani biraz emek istede çok az emek istiyor, normal iş hayatıyla kıyaslarsak devasa farklar var gidip asgari ücretle kapıcılık yapıcagına Minecraft'ta 1 tane golemi koy 2 tanede zombi koy birbirini öldürsünler millet izliyor zaten. Ama gidip de LoL videosu ya da dövüş atarsan tutmuyor, ama Minecraft atarsan çok tutuyor.

Gençsin sanırım. Yolun başındasın. Kendine yatırım yapmak hepsinden daha güzel iş görür. Yabancı dil, düşünme, okuma, anlatma, muhakeme. Hobi olarak yine yap istediğini.

Başka bir kanal daha aç oraya da çizgi film yükle deli gibi izleniyor.

Eskiden telifsiz komik hayvan videolarını paylaşıp tüm dünyaya izletip para kazanılabilir diye duymuştum. Efsane paralar alıyorlar. Ama yasal mı bilmem. Instagram'da başkalarının videolarını paylaşıp altta etiketleyip bir kitle yaptığında firmalara sponsorluk teklif edebilirsin. Vesaire vesaire.

Not: Dikkatli bak videoları atıp 2mn abone olan arkadaşım var. Shorts fonuyla para kazanıyormuş sanırım. Bunlar küçük miktarlarda değil. Shorts için YouTube yeni bir yöntem getirdi.

Shortsdan para kazanmak için:
  1. Kanalların son 180 gün içinde gerekli şartları karşılayan en az bir shorts videosu yüklemiş olması gerekir.
  2. Kanalların YouTube topluluk kuralları, telif hakkı kuralları ve para kazanma politikalarına uyması gerekir.
  3. Kanallar orijinal içerik yüklemelidir. Örneğin, Fon'a hak kazanmak için videolarınızda en az 1.000 izlenme ve 100 beğeni almanız gerek. YouTube shorts para kazanma açma için 90 gün içinde 10 milyon görüntülenme almanız gerek. Daha sonra, izlediğiniz videoya bağlı olarak elde ettiğiniz gelir değişecek.

Kanalın ismi ne 2M abone olan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…