xaoslife Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #11 739150 dedi: Hocam 17 yaşındaki bir arkadaşım şu an hakmarda kasiyer. Ve asgari ücret alıyor + yemek parası. Genişletmek için tıkla... Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı?
739150 dedi: Hocam 17 yaşındaki bir arkadaşım şu an hakmarda kasiyer. Ve asgari ücret alıyor + yemek parası. Genişletmek için tıkla... Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı?
ObamaBinPutin Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 17 1 Ocak 2024 #12 xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başladığında yenersin dostum çok kafaya takma, rahat ol kendini germe.
xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başladığında yenersin dostum çok kafaya takma, rahat ol kendini germe.
7 739150 Femtopat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 109 1 Ocak 2024 #13 xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende okula giderken öyleydim. Yani bunun bir çözümü yok.
xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende okula giderken öyleydim. Yani bunun bir çözümü yok.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 1 Ocak 2024 #14 xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz arsız olarak. Yerinde arsızlık hem bunu yenmeni hem de ortamlarda daha iyi gözükmeni sağlayacak. Yerindeliğini ise yaşayarak göreceksin.
xaoslife dedi: Hocam peki utangaçlığımı & çekingenliğimi nasıl yenebilirim bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz arsız olarak. Yerinde arsızlık hem bunu yenmeni hem de ortamlarda daha iyi gözükmeni sağlayacak. Yerindeliğini ise yaşayarak göreceksin.
xaoslife Centipat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #15 hudson51 dedi: Biraz arsız olarak. Yerinde arsızlık hem bunu yenmeni hem de ortamlarda daha iyi gözükmeni sağlayacak. Yerindeliğini ise yaşayarak göreceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam arsız olarak diyorsunuz da yani bilmiyorum arsız olmakta pek zor gibi geliyor bana.
hudson51 dedi: Biraz arsız olarak. Yerinde arsızlık hem bunu yenmeni hem de ortamlarda daha iyi gözükmeni sağlayacak. Yerindeliğini ise yaşayarak göreceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam arsız olarak diyorsunuz da yani bilmiyorum arsız olmakta pek zor gibi geliyor bana.