Çalışmama rağmen notlarım düşük

Sadece zorlandığım için değil tüm konuları alıyorum sadece kafam hemen karışmasın diye atlıyorum.
Sonra onlarında çalışıyorum hedefler kısmında doğru 80-100 civarı hedeflerim genellikle

kafanızın ayık olması lazım mesela ingilizce sınavına o kadar çalıştım ama babamla kavga ettim sınıfın en tembelleri 70 alırken 40 aldım

80-90 derken, 100 olmasa da olur gibi bir düşünce olursa insan kimi konuların üzerine yeterince düşmeyebiliyor. Üç saatlik bir çalışmanın belki 30 dakikası hakim olduğun konular üzerinde göz gezdirmekle geçirdikten sonra kalan büyük zamanı zorlandığın, belki hoşuna bile gitmeyen konulara üzerine çaba göstererek geçirmek çok daha etkili bir yöntem.

Kendimden örnek vereyim hiçbir şey beceremiyorum eşek gibi çalışıyorum boşa gidiyor bende mi sıkıntı var acaba diye dye kafayı yedim ailem gram destek çıkmıyor ne zaman kötü gelse baskı küfür ne bulursan onun gibi şeylerin içindeyim bazen defolup gitmek istiyorum ama yapamıyorum çünkü evde hapis içinde gibiyim insan en huzurlu olduğu yer aileside değil notlarla ne alaka bilmiyorum ama bununda etkisi var.

Belki çalışma şekli de yanlış olabilir. Bu tarz durumlarda eğer çalışılmasına rağmen düşük alınıyorsa çalışma şekli bir gözden geçirilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…