Çalışmaya davetlisiniz mesajı nedir?

Mailini yazıp bak bakalım nelere çaldırmışsın:

Hah güleyim bari bana Bulgar dolandırıcılar Mersinde dedelerinin gömdüğü 2.000.000tl değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000tl gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (ss bulamadım :( )

Mailini yazıp bak bakalım nelere çaldırmışsın:
have i been pwned'dan başkasına güvenmem hocam kusura bakmayın.

Hah güleyim bari bana Bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım :( )

Yuh bunlar dolandırıcılığı bambaşka bir yere taşımışlar

Hah güleyim bari bana bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım :( )

Abi olaylara bak ya güleceğim yoktu😅

Merhaba. Bana yarım saat önce bunun gibi bir mesaj geldi. Nedir, neyin alametidir, nasıl numaramı buluyorlar ve ne yapmalıyım? Yazarsanız sevinirim.

Engelle, Türkiye'nin yarısına atıyorlar aynı mesjaları.

Hah güleyim bari bana bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım :( )

Çok bambaşka bir olay olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı