Mailini yazıp bak bakalım nelere çaldırmışsın:Doğrudur..
Firefox Monitor
Find out if you’ve been part of a data breach with Firefox Monitor. We’ll help you understand what to do next and continuously monitor for any new breaches.
Mailini yazıp bak bakalım nelere çaldırmışsın:Doğrudur..
Bana 4800 geldi![]()
Hah güleyim bari bana Bulgar dolandırıcılar Mersinde dedelerinin gömdüğü 2.000.000tl değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000tl gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (ss bulamadımBana 4800 geldi![]()
have i been pwned'dan başkasına güvenmem hocam kusura bakmayın.Mailini yazıp bak bakalım nelere çaldırmışsın:
![]()
Firefox Monitor
Find out if you’ve been part of a data breach with Firefox Monitor. We’ll help you understand what to do next and continuously monitor for any new breaches.monitor.firefox.com
Hah güleyim bari bana Bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım)
Hah güleyim bari bana bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım)
Merhaba. Bana yarım saat önce bunun gibi bir mesaj geldi. Nedir, neyin alametidir, nasıl numaramı buluyorlar ve ne yapmalıyım? Yazarsanız sevinirim.
Hah güleyim bari bana bulgar dolandırıcılar Mersin'de dedelerinin gömdüğü 2.000.000TL değerinde altın dolu testiyi zarar vermeden çıkarmak için gerekli aletleri almaları için onlara 3000TL gönderirsem çıkarılan altının %40'ının verileceğini yazmışlardı. (SS bulamadım)
Baya temkinlisin bu konularda, helal.have i been pwned'dan başkasına güvenmem hocam kusura bakmayın.
Have i been Pwned'dan başkasına güvenmem hocam kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.