bunshiin Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #1 TYT'ye yeni çalışmaya başlayacak olan biri 345 alabilir mi? Ortalama temellere sahip bir öğrenciyim hedefim Kasım ortasına kadar TYT bitirmek.
TYT'ye yeni çalışmaya başlayacak olan biri 345 alabilir mi? Ortalama temellere sahip bir öğrenciyim hedefim Kasım ortasına kadar TYT bitirmek.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2023 #2 Alabilirsin, başlangıç için iyi bir kitaptır.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 31 Ağustos 2023 #3 Hiç branş veya genel deneme çözdünüz mü? Hangi derste hangi net aralığındasınız?
bunshiin Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #4 Atahan Kutlu dedi: Alabilirsin, başlangıç için iyi bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? RPM dedi: Hiç branş veya genel deneme çözdünüz mü? Hangi derste hangi net aralığındasınız? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başlayacağım için böyle bir şey yapmadım ne önerir siniz?
Atahan Kutlu dedi: Alabilirsin, başlangıç için iyi bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? RPM dedi: Hiç branş veya genel deneme çözdünüz mü? Hangi derste hangi net aralığındasınız? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başlayacağım için böyle bir şey yapmadım ne önerir siniz?
centrumboss Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 691 Çözümler 2 31 Ağustos 2023 #5 345 başlangıç kitabı değildir. Zorluk seviyesini 10 üzerinden değerlendirirsek 4-7 arası diye düşünüyorum.
345 başlangıç kitabı değildir. Zorluk seviyesini 10 üzerinden değerlendirirsek 4-7 arası diye düşünüyorum.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 31 Ağustos 2023 #6 Çalışma programına sahip misiniz?
bunshiin Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #7 Furkan_D dedi: Çalışma programına sahip misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2 ayda TYT bitirme programı edindim.
Furkan_D dedi: Çalışma programına sahip misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 2 ayda TYT bitirme programı edindim.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2023 #8 bunshiin dedi: Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? Genişletmek için tıkla... Hocam karekök 0 hakkında bilgim yok. Başlangıç için acilin ilacı da alınabilir fakat üç dört beş daha popüler diye onu söyledim.
bunshiin dedi: Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? Genişletmek için tıkla... Hocam karekök 0 hakkında bilgim yok. Başlangıç için acilin ilacı da alınabilir fakat üç dört beş daha popüler diye onu söyledim.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 31 Ağustos 2023 #9 Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim.
Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim.
bunshiin Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #10 Atahan Kutlu dedi: Hocam karekök 0 hakkında bilgim yok. Başlangıç için acilin ilacı da alınabilir fakat üç dört beş daha popüler diye onu söyledim. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz. Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim. Genişletmek için tıkla... Türkçe olarak 345 aldım diğer dersler gibi zorlayacağını düşünmediğim için iyi yapmış mıyım?
Atahan Kutlu dedi: Hocam karekök 0 hakkında bilgim yok. Başlangıç için acilin ilacı da alınabilir fakat üç dört beş daha popüler diye onu söyledim. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz. Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim. Genişletmek için tıkla... Türkçe olarak 345 aldım diğer dersler gibi zorlayacağını düşünmediğim için iyi yapmış mıyım?