Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 31 Ağustos 2023 #11 Heunzey dedi: Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim. Genişletmek için tıkla... Güzel kitaplar ama zorluk seviyelerini yanlarına yazarsanız konu sahibi açısından daha iyi olur. bunshiin dedi: Evet hocam, 2 ayda TYT bitirme programı edindim. Genişletmek için tıkla... Hangi programdan ilerliyorsunuz? Özel olarak mı edindiniz yoksa belli bir YouTube kanalından mi? Program konusu çok önemli.
Heunzey dedi: Acilin ilaç kategorisindeki kitaplarini çözebilirsiniz Geometrinin ilaci. AYT matematigin ilaci. TYT matematigin ilaci. Problemlerin ilaci. Diye olması lazim. Genişletmek için tıkla... Güzel kitaplar ama zorluk seviyelerini yanlarına yazarsanız konu sahibi açısından daha iyi olur. bunshiin dedi: Evet hocam, 2 ayda TYT bitirme programı edindim. Genişletmek için tıkla... Hangi programdan ilerliyorsunuz? Özel olarak mı edindiniz yoksa belli bir YouTube kanalından mi? Program konusu çok önemli.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #12 bunshiin dedi: Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? Genişletmek için tıkla... Az çok temelin varsa gerek yok o kitaplara, ama konulara hiç hakimiyetim yok diyorsan 345 yerine saydıklarını alman daha iyi olur.
bunshiin dedi: Hocam aslında matematiğin ilacı veya 0 karakök gibi yayınları almayı düşünüyordum da onlarda çok mu temel? Genişletmek için tıkla... Az çok temelin varsa gerek yok o kitaplara, ama konulara hiç hakimiyetim yok diyorsan 345 yerine saydıklarını alman daha iyi olur.
bunshiin Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #13 Furkan_D dedi: Güzel kitaplar ama zorluk seviyelerini yanlarına yazarsanız konu sahibi açısından daha iyi olur. Hangi programdan ilerliyorsunuz? Özel olarak mı edindiniz yoksa belli bir YouTube kanalından mi? Program konusu çok önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam Çalışma odam isimli bir kanaldan. PDF halinde yükledim bakarsanız güzel olur. 2 ayda tyt bitirme programı.pdf drive.google.com v1ncent dedi: Az çok temelin varsa gerek yok o kitaplara, ama konulara hiç hakimiyetim yok diyorsan 345 yerine saydıklarını alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam var hakimiyet sadece başlar başlamaz beni germesin istiyorum vites yükseletrek gitmek daha iyi olur.
Furkan_D dedi: Güzel kitaplar ama zorluk seviyelerini yanlarına yazarsanız konu sahibi açısından daha iyi olur. Hangi programdan ilerliyorsunuz? Özel olarak mı edindiniz yoksa belli bir YouTube kanalından mi? Program konusu çok önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam Çalışma odam isimli bir kanaldan. PDF halinde yükledim bakarsanız güzel olur. 2 ayda tyt bitirme programı.pdf drive.google.com v1ncent dedi: Az çok temelin varsa gerek yok o kitaplara, ama konulara hiç hakimiyetim yok diyorsan 345 yerine saydıklarını alman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam var hakimiyet sadece başlar başlamaz beni germesin istiyorum vites yükseletrek gitmek daha iyi olur.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 13 Eylül 2023 #14 bunshiin dedi: Hocam, çalışma odam isimli bir kanaldan. PDF halinde yükledim bakarsanız güzel olur. 2 ayda tyt bitirme programı.pdf drive.google.com Yok hocam var hakimiyet sadece başlar başlamaz beni germesin istiyorum vites yükseletrek gitmek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Güzel, başarılar dilerim.
bunshiin dedi: Hocam, çalışma odam isimli bir kanaldan. PDF halinde yükledim bakarsanız güzel olur. 2 ayda tyt bitirme programı.pdf drive.google.com Yok hocam var hakimiyet sadece başlar başlamaz beni germesin istiyorum vites yükseletrek gitmek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Güzel, başarılar dilerim.