Çalışmayan biri sınıfı nasıl geçebilir?

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
9. sınıflara hocalar sınıfta kalmaması için acıyıp geçirir mi? 1. dönem kaldığım ders sayısı 3'ü geçiyor. Diyelim aynı kötü performansı sağladım, ancak hocalar gene bilerek geçirir mi 50 de bırakıp? Çünkü bilerek ders esnasında pek konuşmuyorum o yüzden ders içinde yaramaz biri değilim. Ayrıca meslek lisesinde olduğum için taviz verirler herhalde diye düşünüyorum.

Yahu az acısınlar bize de daha yaşımız kaç? Sınırı 3 yapmışlar, bu yaşta stres yapıyoruz. Okulu nefret ettiriyorlar, sonra bizden okumayı bekliyorlar. En azından diğer seneler kalma sınırı 6-7 dersti 3 olmuş şimdi, fizik genel tekrar bakayım dedim kafam gitti, biraz saçma yazı yazdıysam kusura bakmayın.

Geçen sene 3 ders kuralı yüzünden kalmıştım bende, derste konuşmuyordum sadece fazla uyuyordum. Hocalar genelde acımıyor direk bırakıyor. Tabii meslek lisesi için bunu diyemem biraz daha insaflı olabilirler.

Digerleri adam degil mi onlar niye calisiyor, derse katiliyor? Sen de calisacaksin gececeksin. Egitim sistemimizin en buyuk dusmani acimak zaten. Herkesin mazun olma sebebi de bu. Ben lisedeyken 3 yil ust uste 9. sinifta kalan bir adam vardi mesela.

Dönem performans ödevleri ve 30'un altında notları düşürmeden geçebilirsin fazlada göze batma hocaların.

Çalışmayana ekmek yok. Bu her şey için geçerli. Okulu bıraksanda ki bence de bırak diğer yollarda da gayret göstermen lazım. Hayatın gayesi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…