B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum.
Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 14 Aralık 2023 #2 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hayir.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hayir.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 LinusTechTips dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Vermez mi demek istediniz acaba ekran kartı RX 6700 XT.
LinusTechTips dedi: Hayir. Genişletmek için tıkla... Vermez mi demek istediniz acaba ekran kartı RX 6700 XT.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 14 Aralık 2023 #4 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Vermez mi demek istediniz acaba ekran kartı RX 6700 XT. Genişletmek için tıkla... Evet zarar vermez. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2023
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Vermez mi demek istediniz acaba ekran kartı RX 6700 XT. Genişletmek için tıkla... Evet zarar vermez.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 14 Aralık 2023 #5 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum bir sorun olmaz.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum bir sorun olmaz.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #6 picl zhmey dedi: Hayır dostum bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz?
picl zhmey dedi: Hayır dostum bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 14 Aralık 2023 #7 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet zarar vermez. 4090i kasaya sigdirmaya calisirken deneyimledim. Sikinti cikmiyor.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet zarar vermez. 4090i kasaya sigdirmaya calisirken deneyimledim. Sikinti cikmiyor.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #8 LinusTechTips dedi: Evet zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? LinusTechTips dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... LinusTechTips dedi: Evet zarar vermez. 4090i kasaya sigdirmaya calisirken deneyimledim. Sikinti cikmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir de 6700XT safir ekran kartı aldım performansı iyi midir onu inceliyordum da ondan ele dokundum.
LinusTechTips dedi: Evet zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? LinusTechTips dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... LinusTechTips dedi: Evet zarar vermez. 4090i kasaya sigdirmaya calisirken deneyimledim. Sikinti cikmiyor. Genişletmek için tıkla... Bir de 6700XT safir ekran kartı aldım performansı iyi midir onu inceliyordum da ondan ele dokundum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 14 Aralık 2023 #9 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Obur turlu karti nasıl kasaya takmamizi dusunuyorsun?
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Obur turlu karti nasıl kasaya takmamizi dusunuyorsun?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #10 Bilgiyasar Meraklısı dedi: performansı iyi midir onu inceliyordumda ondan ele dokundum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ellemelisin, tam performans açısından.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: performansı iyi midir onu inceliyordumda ondan ele dokundum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ellemelisin, tam performans açısından.