B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #11 Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. totra_proska dedi: Biraz daha ellemelisin, tam performans açısından. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam.
Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. totra_proska dedi: Biraz daha ellemelisin, tam performans açısından. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #12 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Vermez dostum ben bugün yarım saat mıncırdım benimkini tık yok. Karta temas etmeden nasıl montajlamayı düşünüyorsunuz ayrıca?
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Teşekkür ederim yani ele çalışmayan karta dokunmak zarar vermez yani doğru mu anladım açamadan rica etsem cevaplar misiniz? Genişletmek için tıkla... Vermez dostum ben bugün yarım saat mıncırdım benimkini tık yok. Karta temas etmeden nasıl montajlamayı düşünüyorsunuz ayrıca?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #13 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez dostum.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez dostum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #14 totra_proska dedi: Zarar vermez dostum. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha soracak hissediyorum.
totra_proska dedi: Zarar vermez dostum. Genişletmek için tıkla... Bir kere daha soracak hissediyorum.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #15 Paper.C dedi: Vermez dostum ben bugün yarım saat mıncırdım benimkini tık yok. Karta temas etmeden nasıl montajlamayı düşünüyorsunuz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bu yerde eldiven le dokunmazsaniz snestik elektrik miydi neydi öyle bir şey okumuştum sağ olun.
Paper.C dedi: Vermez dostum ben bugün yarım saat mıncırdım benimkini tık yok. Karta temas etmeden nasıl montajlamayı düşünüyorsunuz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Bu yerde eldiven le dokunmazsaniz snestik elektrik miydi neydi öyle bir şey okumuştum sağ olun.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #16 Dostum ne kadar dokundun yani kaç gramlık baskı yaptın? Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bu yerde eldiven le dokunmazsaniz snestik elektrik miydi neydi öyle bir şey okumuştum sağ olun. Genişletmek için tıkla...
Dostum ne kadar dokundun yani kaç gramlık baskı yaptın? Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bu yerde eldiven le dokunmazsaniz snestik elektrik miydi neydi öyle bir şey okumuştum sağ olun. Genişletmek için tıkla...
alhnn Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 290 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 7400 işlemci 8gb 3200mhz ram samsung 1tb M.2ssd 1050ti gigabyte h110m-s2 anakart Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #17 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yanlış anlamadın hiçbir şekilde zarar vermez ekran kartım masanın üzerinden düştü çalışıyor sapa sağlam.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Evet dostum yanlış anlamadın hiçbir şekilde zarar vermez ekran kartım masanın üzerinden düştü çalışıyor sapa sağlam.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #18 Jesus Wicked dedi: Dostum ne kadar dokundun yani kaç gramlık baskı yaptın? Genişletmek için tıkla... Gıramlık değil montaj yapmadım ele baktım fiziksel hasarı var mı diye filan.
Jesus Wicked dedi: Dostum ne kadar dokundun yani kaç gramlık baskı yaptın? Genişletmek için tıkla... Gıramlık değil montaj yapmadım ele baktım fiziksel hasarı var mı diye filan.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #19 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Gıramlık değil montaj yapmadım ele baktım fiziksel hasarı var mı diye filan. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 8.5 tona kadar sıkıntı yok.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Gıramlık değil montaj yapmadım ele baktım fiziksel hasarı var mı diye filan. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 8.5 tona kadar sıkıntı yok.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 14 Aralık 2023 #20 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Yav arkadaş nece konuşuyoruz biz ? TÜRKÇE. Peki biz ne dedik ? ZARAR VERMEZ.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Verir mi vermez mi ona göre tamirciyle uğraşacağım da lütfen cevaplarsanız sevinirim. Zarar vermez yani öyle mi dediğiniz şekilde yanlış anlamadiysam. Genişletmek için tıkla... Yav arkadaş nece konuşuyoruz biz ? TÜRKÇE. Peki biz ne dedik ? ZARAR VERMEZ.