B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #21 LinusTechTips dedi: Yav arkadaş nece konuşuyoruz biz? Türkçe. Peki biz ne dedik? Zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sağ olun yardiminiz için.
LinusTechTips dedi: Yav arkadaş nece konuşuyoruz biz? Türkçe. Peki biz ne dedik? Zarar vermez. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sağ olun yardiminiz için.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 14 Aralık 2023 #22 Trol mü bu konu yoksa ciddi mi anlamadım. Ekran kartını anakarta takarken dua ve himmet ile hareket ettiremeyeceğine göre çalışmayan karta dokunmak gayet normal. Düz mantık.
Trol mü bu konu yoksa ciddi mi anlamadım. Ekran kartını anakarta takarken dua ve himmet ile hareket ettiremeyeceğine göre çalışmayan karta dokunmak gayet normal. Düz mantık.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #23 kino dedi: Trol mü bu konu yoksa ciddi mi anlamadım. Ekran kartını anakarta takarken dua ve himmet ile hareket ettiremeyeceğine göre çalışmayan karta dokunmak gayet normal. Düz mantık. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil elinizi bir demire filan dokundurun diye bir form gördüm de gezinirken vücutski elektrik zarar verebilir diye onun için açmıştım.
kino dedi: Trol mü bu konu yoksa ciddi mi anlamadım. Ekran kartını anakarta takarken dua ve himmet ile hareket ettiremeyeceğine göre çalışmayan karta dokunmak gayet normal. Düz mantık. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil elinizi bir demire filan dokundurun diye bir form gördüm de gezinirken vücutski elektrik zarar verebilir diye onun için açmıştım.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #24 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Yok öyle değil elinizi bir demire filan dokundurun diye bir form gördüm de gezinirken vücutski elektrik zarar verebilir diye onun için açmıştım. Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey olmaz. Yine de bir dahakine elini peteğe falan sürt ya da kuru musluğa falan.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Yok öyle değil elinizi bir demire filan dokundurun diye bir form gördüm de gezinirken vücutski elektrik zarar verebilir diye onun için açmıştım. Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey olmaz. Yine de bir dahakine elini peteğe falan sürt ya da kuru musluğa falan.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #25 Jesus Wicked dedi: Yok yok bir şey olmaz. Yine de bir dahakine elini peteğe falan sürt ya da kuru musluğa falan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Jesus Wicked dedi: Yok yok bir şey olmaz. Yine de bir dahakine elini peteğe falan sürt ya da kuru musluğa falan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 14 Aralık 2023 #26 Birdahakine dokunmadan önce karta çokokrem sür elektrik geçmesin.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #27 Okaner1 dedi: Birdahakine dokunmadan önce karta çokokrem sür elektrik geçmesin. Genişletmek için tıkla... Teknik bilgim çok yok ondan sordum zaten elektrik vücutaki zarar verebilir diye bir form okudum da montaj etmedim daha inceledim elimi demire filan sürmeden o anki heyecanla aklıma gelmedi.
Okaner1 dedi: Birdahakine dokunmadan önce karta çokokrem sür elektrik geçmesin. Genişletmek için tıkla... Teknik bilgim çok yok ondan sordum zaten elektrik vücutaki zarar verebilir diye bir form okudum da montaj etmedim daha inceledim elimi demire filan sürmeden o anki heyecanla aklıma gelmedi.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 22 Yer Turkiye 14 Aralık 2023 #28 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hali gibi yuzeylere koymadıkca sakınca yok gibi.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Aldığımda 30-40 dakika arası ara bakıp eledim kontrol ederken zarar vermiş miyimdir karta acaba? Eldivensiz dokundum. Genişletmek için tıkla... Hali gibi yuzeylere koymadıkca sakınca yok gibi.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #29 pesimist34 dedi: Hali gibi yuzeylere koymadıkca sakınca yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de foruma çözüldü nasıl yapabilirim ilk formum da.
pesimist34 dedi: Hali gibi yuzeylere koymadıkca sakınca yok gibi. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de foruma çözüldü nasıl yapabilirim ilk formum da.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #30 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Sağ olun bir de foruma çözüldü nasıl yapabilirim ilk formum da. Genişletmek için tıkla... Konunu çözüm seçeneği ile raporla.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Sağ olun bir de foruma çözüldü nasıl yapabilirim ilk formum da. Genişletmek için tıkla... Konunu çözüm seçeneği ile raporla.