Calışmayan gence kredi kartı verirler mi?

Hocam TROY muhabbeti fiyasko. TROY ile kredi kartının alakası bie yok. Ben 18 yaşımda üniversite öğrenisiyken Bonus Flexi ye başvurdum. 2 binden başladı limitim 22 bine kadar çıktı bir yılda. KMH ise 1 yılda 10 binden 150 bin oldu. Yani biraz şans işi. Ama en çok kredi kartı veren banka Akbank.

Şubeye gidip söyle, alırsın. Yeni banka hesabı açtırmaya çalışırken bile gizlice kredi kartı kakalamaya çalışan tipler oluyor, prim mi ne alıyorlarsa artık.

Ne farki var onun hocam.
Bi farkı yok normal kredi kartı sadece yeni olduğu için herkese vermeye çalışıyorlar. Son 6 ayda bir maaş bordron ve sigorta kaydın olmadığı için hiçbir banka sana kredi vermez. Sadece dediğim şekilde gidip mobilden vs Akbank hesabı açıp kredi vs başvurusu yapın fakat istediğimiz kısım bu değil burada zaten ret yiyeceksin. Bu işlemden birkaç gün sonra bekle. Mutlaka Akbank'tan biri seni arayacaktır. Bu sayede Troy kart alabiliyorsun seni arayan temsilci direkt işlemi yapabiliyor. Bu şartlar altında başka şekilde kredi kartı alamazsın. Troy kart geldiğinde ise ya müşteri hizmetlerini ara ya da şubeye git ve Troy kartı değişmelerini söyle. Sebep olarak da çok fazla yurt dışı alışveriş yapıyorum kullandığım çoğu platformda geçmiyor vs diyebilirsin. Akbank'ın yeni kullanıcılara güzel kampanyaları oluyor her ay ortalama 500-1000tl arasında Chip para topluyorum ben.

Eğer troy kartı değiştirmezlerse bir iki ay normal harcama yap ve günü gününe öde. Kredi puanın biraz işlesin. Direkt başka bir kredi kartı alman kolaylaşır.

Sana aylık gelir sorulduğunda 30Bin TL falan yazabilirsin veya temsilciye söyleyebilirsin. Düşük söylersen vermeyebilirler. Oraya söylediğin tutarın gerçek olmasına gerek yok yalnız abartma.

Şubeye gidip söyle, alırsın. Yeni banka hesabı açtırmaya çalışırken bile gizlice kredi kartı kakalamaya çalışan tipler oluyor, prim mi ne alıyorlarsa artık.
Evet prim alıyorlar fakat arkadaşa vermezler. Çoğu banka maaş ve sigorta bordrosu olmadan şubeden hesap bile açmıyor.

Sigortalı işim var bana limit vermiyorlar. Öğrencide değilsen en fazla 2bin lira çıkar onunla da yemek yersin artık.

Sigortalı işim var bana limit vermiyorlar. Öğrencide değilsen en fazla 2bin lira çıkar onunla da yemek yersin artık.
Bende bi gariplik var galiba. Turkiye'de isim yok, sigortam yok, bi seyim yok. Gectigimiz gun limitimi 600 bin'e cikardilar. Maas bordrosu falan hic bi sey onemli degil. Duzenli para akisina bakiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…