Calisthenics hazır program almak mantıklı mı?

ErenM21

Hectopat
Daha fazla  
Kendi kendime bir program uyguluyorum ama yavaştan skill çalışmaya başlamak istiyorum ve elimde harfiyen uyabileceğim, bana yol gösterebilecek bir program yok. Hazır program almayı düşünüyorum bir seferliğine, hem program olur elimde ona bağlı ilerlerim hem de program mantığını anlayıp ileride kendime uygun program hazırlayabilirim. Kısaca hazır program almak mantıklı mı?

Kendi kendime bir program uyguluyorum ama yavaştan skill çalışmaya başlamak istiyorum ve elimde harfiyen uyabileceğim, bana yol gösterebilecek bir program yok. Hazır program almayı düşünüyorum bir seferliğine, hem program olur elimde ona bağlı ilerlerim hem de program mantığını anlayıp ileride kendime uygun program hazırlayabilirim. Kısaca hazır program almak mantıklı mı?

Yapay zekadan destek aldınız mı hocam.

Eğer cidden iyi bir koç olduğuna inanıyorsanız ve fiziksel olarak özel bir engeliniz yoksa(eklem-kas hastalığı) hazır sistemler başlangıç için çok mantıklı.
Trdeki başarılı genç bodycilerin çoğu egefitness,güray aydın,ağırsağlam gibi abilerin en kötü salondaki abilerin dağıttığı programlarla başlamıştır.

Eğer cidden iyi bir koç olduğuna inanıyorsanız ve fiziksel olarak özel bir engeliniz yoksa(eklem-kas hastalığı) hazır sistemler başlangıç için çok mantıklı.
Trdeki başarılı genç bodycilerin çoğu egefitness, güray aydın, Ağırsağlam gibi abilerin en kötü salondaki abilerin dağıttığı programlarla başlamıştır.

Calisthenics'te vücut geliştirme gibi rahat program bulamadığım için almayı düşünüyorum zaten. Güç olarak orta seviyeyim neredeyse ama programlamada sıkıntı yaşıyorum. Yankı taner Namuk'tan almayı düşünüyorum fiyat olarak da çok değil ilgimi çekti.

Calisthenics'te vücut geliştirme gibi rahat program bulamadığım için almayı düşünüyorum zaten. Güç olarak orta seviyeyim neredeyse ama programlamada sıkıntı yaşıyorum. Yankı taner Namuk'tan almayı düşünüyorum fiyat olarak da çok değil ilgimi çekti.
redditte r/bodyweightfitness diye bir grup var oraya yazınca baya kişi yardımcı oluyor. biraz takılırsan baya program bulabilirsin ama dediğim gibi güvendiğin bir koçsa fiyat da makulse yapıştır geç

Reddit'te r/bodyweightfitness diye bir grup var oraya yazınca bayağı kişi yardımcı oluyor. Biraz takılırsan bayağı program bulabilirsin ama dediğim gibi güvendiğin bir koçsa fiyat da makulse yapıştır geç.

Bilgisine güveniyorum özelden de konuştum birkaç kez. Fiyat 500 TL. Dediğine göre her hafta tekrar sayısı falan artıyormuş kısaca ilerleme mantığı var, 20 sayfalık PDF'miş falan aklıma yattı. Thenx'in uygulamasına falan da baktım da oradaki programlar çok yüzeysel geldi ve çok fazla program var kafa karıştırıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı