Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Ocak 2024 #1 Şu an salona gidiyorum ama yıl başında direkt fiyatları zamlanmış. Parası beni aştığı için calisthenics yapsam mı diyorum. Sizce yapılır mı?
Şu an salona gidiyorum ama yıl başında direkt fiyatları zamlanmış. Parası beni aştığı için calisthenics yapsam mı diyorum. Sizce yapılır mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.050 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #2 Vicut ağırlığın düşük ise ve esnekliğin iyiyse yap.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Ocak 2024 #3 ozguven_askim dedi: Vicut ağırlığın düşük ise ve esnekliğin iyiyse yap. Genişletmek için tıkla... Esnekliğim iyi ama vücut ağırlığım biraz fazla 70 kgyim.
ozguven_askim dedi: Vicut ağırlığın düşük ise ve esnekliğin iyiyse yap. Genişletmek için tıkla... Esnekliğim iyi ama vücut ağırlığım biraz fazla 70 kgyim.
Volkankerem Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #5 Enahaine dedi: Esnekliğim iyi ama vücut ağırlığım biraz fazla 70 kgyim. Genişletmek için tıkla... Calisthenics icin de para lazım.
Enahaine dedi: Esnekliğim iyi ama vücut ağırlığım biraz fazla 70 kgyim. Genişletmek için tıkla... Calisthenics icin de para lazım.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Ocak 2024 #6 Volkankerem dedi: Calisthenics icin de para lazım. Genişletmek için tıkla... Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim.
Volkankerem dedi: Calisthenics icin de para lazım. Genişletmek için tıkla... Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim.
Volkankerem Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 474 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #7 Enahaine dedi: Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman baya.
Enahaine dedi: Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman baya.
Trilemma Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #8 Enahaine dedi: Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Hemen başlayın o zaman.
Enahaine dedi: Calisthenics için bir spor salonu masrafı çıkıyor mu? Spor salonu + yemek + yol. Evime yakın bir yerde calisthenics parkı var yürüyerek gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Hemen başlayın o zaman.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.754 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Ocak 2024 #9 Trilemma dedi: Hemen başlayın o zaman. Genişletmek için tıkla... 3 aylık üyeliğim var o zamana kadar kendimi hazırlayacağım.
Trilemma dedi: Hemen başlayın o zaman. Genişletmek için tıkla... 3 aylık üyeliğim var o zamana kadar kendimi hazırlayacağım.
Trilemma Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #10 Enahaine dedi: 3 aylık üyeliğim var o zamana kadar kendimi hazırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Başarılar
Enahaine dedi: 3 aylık üyeliğim var o zamana kadar kendimi hazırlayacağım. Genişletmek için tıkla... Başarılar