Çalıştığı belli olmayan R9 280 alınır mı?

Pazardan 100 liraya 9800 GT alırım daha iyi. (Aldım bu arada bir keresinde çatır çutur çalışıyordu)

Yani siz kumar seviyorsanız deneyin. Şahsen kumara girebilecek durumum yok demeye çalışıyorum.
Seviyorum demedim ama sıfır kart alacak param olmadığı için zamanında böyle bir risk almışlığım var.
Pazardan 100 liraya 9800 GT alırım daha iyi. (Aldım bu arada bir keresinde çatır çutur çalışıyordu)
100 lirayı risk ettiğiniz kart çalışsa bile fiyatına deymiyor ama aynı şey değil.

Seviyorum demedim ama sıfır kart alacak param olmadığı için zamanında böyle bir risk almışlığım var.
Bir kere denemişsiniz, bir daha denemek istiyorsunuz. O zaman "şans denemesi, kumar" olayına karşı bir sempatiniz, sevginiz var demektir.

Yineliyorum: 250 TL'yi deneme amaçlı verebilecek durumunuz varsa tercih edebilirsiniz.

Kesinlikle satıcıyı suçlamadan yazıyorum. Satıcı ben değilim. Bence kart çalışmıyor. Ama arada görüntü verip gidiyormuş gibi geldi. Aslında kart çalışmıyor ama arada görüntü veriyor gibi anladım ben.

Bir daha denemek istiyorsunuz.

Ekran kartım var zaten denemek istemiyorum. Siz benim şu anki ekran kartını almadan önceki halimde olsaydınız alır mıydınız. Soruyu şu şekilde sorayım sadece 250 TL'niz var ekran kartınız eksik ve yeni çıkan AAA oyunları oynamak istiyorsunuz, bu haldeyken alır mıydınız?
Almaya gönlün var ama içinden bir ses alma diyor, madem "al" dememizi bekliyorsun bence satın al. Durumunu buraya yazarsın.

Yok, RX580'im var zamanında böyle bir 'belirsiz' ilandan aldım ve çalıştı.

Hayır.

Paramı böylesine büyük bir soru işareti olan ürüne vermezdim. Biriktirmeye devam eder, ya sıfır ya da garantisi devam eden temiz bir ikinci el ürün alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…