Çalıştığım şirkette W10 ve Office faturası sizce yüksek mi?

dawn05

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, a. Ş olarak hizmet veren bir şirkette muhasebe bölümünde çalışmaktayım. Bugün itibariyle önümüze böyle bir teklif mektubu geldi. Fiyatları yüksek buldum. Size de danışmak istedim. Fiyatlar hakkında yorum yapar mısınız benimle aynı şekilde çalışanınız var mı ve bu fiyatların bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir?
123.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, a. Ş olarak hizmet veren bir şirkette muhasebe bölümünde çalışmaktayım. Bugün itibariyle önümüze böyle bir teklif mektubu geldi. Fiyatları yüksek buldum. Size de danışmak istedim. Fiyatlar hakkında yorum yapar mısınız benimle aynı şekilde çalışanınız var mı ve bu fiyatların bu kadar yüksek olmasının sebebi nedir? Eki Görüntüle 487819
MICROSOFT Windows Server 2019 Std Core Lisans SNGL OLP 16Lic NL zaten 7.000 TL civarında bu lisans 16 çekirdekli server makinasına uygundur. Microsoft office home and business 2019 1 adet fiyatı 2.200 TL microsoft WINPRO 10 SNGL OLP NL Legalization 1 adet fiyatı 1.500 TL MICROSOFT Windows Server CAL 2019 Lisans SNGL OLP NL UsrCAL R18-05768 1 adet fiyatı 350 TL toplu alım yaptığınız için indirim bile uygulanmış bence fiyatlar normal sıkıntı yok

Siz muhasebe olarak bu işler ile uğraşacağınıza şirkete bilgi işlem personeli istihdam edin bırakın işini o adam yapsın zaten 17 bilgisayar lisans alıyorsunuz buda demek sizde 17 bilgisayardan fazla var tecrübeyle sabittir. Herkez kendi işi ile uğraşsın her hangi bir kişi programa fatura kaydediyor diye muhasebeci olamıyorsa ben bilgisayara format atabiliyorum diyende bilgi işlemci olamaz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı